Глобальні оголошення!

Хвора дитина у садочку

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Хвора дитина у садочку

Повідомлення мешканка » 06 червня 2011, 16:03

mala-karta написав:
мешканка написав:я спокійно відношусь до такого-як не в садіку-то в школі чи в маршрутці на дитину накашляють, напчихають і т.д. то що ж, ізолювати?

ну, в маршрутках можна і не возити без потреби.
А в школі дитина може ж і сама вдома побути, нє?

думаю, дитина має адаптуватись до того життя, яке ведуть її батьки. А щодо школи: пропустити тиждень садочка і тиждень школи-це дві різні речі.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Marta » 06 червня 2011, 16:22

Nin4ik написав:Дітки часто хворіють тому, що їх занадто жарко одягнули (спотіли - повіяло вітром - соплі)

я також думаю, що велика причина сопель в цьому, бо як ми читали в іншій темі, діти на денний сон (ну не літом, правда) сплять в колготках і зверху кофту знімають, а в гольфі спить. Моя, наприклад, від сну, хоч спить в одній футболці без ніяких колгот в любу пору року, просинається вся мокра (такий в неї організм), і футболка, і волосся, я її завжди передіваю в сухе одразу після сну, бо вона так потіє сама по собі.
А чи хтось поміняє на сухе в садіку? там десь війнуло, продуло, я її завжди дуже легко вдіваю, але вона все одно як ганяє, то потіє.
Так само коли дитина загралася і попісяла в трусики можуть зразу не помітити, а надворі вітер, багато не треба.(
Marta Офлайн

Повідомлення Nin4ik » 06 червня 2011, 16:37

Marta, в мене старший дуже потіє, то вчу його самостійно роздягатись, якщо жарко. А взагалі я його дуже легенгько вдягаю, ми зимою під куртку товсті кофти не носимо тільки футболка і гольф або сорочка.
А вихователі, ті які були в садочку наших дітей переодягали. Було навіть таке, що моя дитина в чужих колготках додому йшла!

п.с. мені пощастило - в мене золота дитина (його мені чомусь усі хвалять), я просто не встигла (чи не змогла) його зіпсувати!!!
Зображення

Зображення
Nin4ik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 686 раз.
Подякували: 385 раз.
Діти: Валерій та Матвій

Повідомлення lore1ei » 06 червня 2011, 16:48

Я незнаю що тут сказати, я в садок не ходила, дитячими хворобами не хворіла в дитинстві, не сопляла 6 років до школи.
І в школі не хворіла. А де взявся імунітет тоді?

Зараз повно кашляючих, шмаркаючих дітей всюди, не лише в садку. Кажуть на повітрі менша можливість підчепити. А як граються разом? Іграшки, гірки, непомиті пальці в роті. Всюди є інфекція. Я дитину не ізолюю. Зимою ми їздили і маршрутками, і ходили на всякі гірки в приміщенні в дитячих магазинах. А про поїзди я взагалі мовчу :scare: Жах! Повна антисанітарія ще й купа хворих студентів. Раз таки приїхали з стоматітом :o
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Nin4ik » 06 червня 2011, 16:54

lore1ei, знач у вас імунітет хороший від народження і вам його ніхто не зміг зіпсути і в дитини так само :lol:
Зображення

Зображення
Nin4ik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення lore1ei » 06 червня 2011, 17:04

Nin4ik, коли ми минулої зими жили ще з батьками, то дитина часто хворіла, в чоловіка часто хворіюча сестра, ціла зима була в нас з соплями. Так що я настроїла себе вже на садкові хвороби. Бо піде в садок цього року точно.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Nin4ik » 06 червня 2011, 17:20

lore1ei, перший рік ми теж хворіли (мій малий пішов в садок в 1,10). Треба себе настроювати на краще і все ж таки мати змогу піти з роботи в будь-який момент.
Ідеально, коли зразу на роботу не йти, а дитину водити для спілкування з дітьми. І по дитині дивитись.

Для мене основне, щоб моя дитина хворою в садок не йшла. А щодо інших - мені шкода отих діток, в яких писок від кашлю не закривається (я не знаю, що має творитись в голові чи душі тієї мами). Трошки сопель - то одне, а от бронхічний кашель - то інше!
Зображення

Зображення
Nin4ik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення ксю » 28 листопада 2011, 12:41

Я хвору донечку ніколи в садочок не веду ми вилікувались повністю тиждень походили от знову кашель, але це не дивно томущо всі дітки жахливо кашляли в садочку. Вже незнаю до кого звертатися щоб вихователі не брали таких хворих діток до групи сьогодн піду до завідуючої
ксю Офлайн

Повідомлення happymami » 28 листопада 2011, 14:31

ксю я думаю, завідуюча тут всеодно не допоможе. Якшо нема в дітей температури - садочок не може не прийняти. Приписів таких нема((( Та й батьки почнуть возмущатися. Хто на приватних роботах, той не має змоги брати лікарняні - от і водять :(
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення ксю » 28 листопада 2011, 15:52

Внас теж нема температури то що вести дитину засоплену і з кашлем.
Просто батьки такі що водять до останього вже десь пять діток в лікарні лежать з запаленням легень(
ксю Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей