Глобальні оголошення!

Коли вручити дитину няні?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Коли вручити дитину няні?

Повідомлення Перлинка » 27 жовтня 2010, 13:26

LeeLoo
Дівчата,ну шо за мода ,зразу думати що Вас хтось засуджує?
Просто я запропонувала Вам подивитись на ситуацію з іншого боку .Я рада за Вас ,що у Вас все так добре склалось,і Ваша сімя знову разом.А якби Ви все таки залишились сама ,без допомоги зі сторони батьків та рідних ,то сиділи б з тими нещасними 1500 грн,чи скільки там зараз дають,лиш тому що не будете впевнені,що хтось заспокоїть Вашу лялю як буде плакати?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 27 жовтня 2010, 13:32

Nelya
Я згідна,тільки зроблю поправочку
Якщо є чоловік, котрий в змозі заробити гроші

достатньо грошей,а не мінімальну ЗП
і тим більше є батьки (обоє)

Які мають можливість і бажання допомагати ,за таких обставин няню ніхто не наймає.Звичайно,що адекатна бабуся набагато краще няні.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення LeeLoo » 27 жовтня 2010, 13:35

Perlunka
Wo vu v4epulusja tux 1500gr.-ne ri4 v growax?bo toj xto ne maje jix njanjy ne bere-to dyrnomy jasno.Ja vuslovula sdvojy dymky-i vse-i we raz povtorjysj-wo dlja dutunu vse taku MAMA-ce vsesvit i vse.A jak wo vu za njanj-to vawa osobusta dymka....
LeeLoo Офлайн

Повідомлення Перлинка » 27 жовтня 2010, 13:46

Wo vu v4epulusja tux 1500gr.-ne ri4 v growax?

Річ не в грошах,коли вони є ,тоді питання в грошах ніколи нема.Гостре питання в грошах лиш тоді коли відчуваєш на своїй шкірі що їх нема.

bo toj xto ne maje jix njanjy ne bere-to dyrnomy jasno.
[/quote][/quote]

Чому це ,у мене якраз так і було ,просто за той час і ті гроші що я платила няні ,я заробляла в різний період в 10-20 раз більше.
Ja vuslovula sdvojy dymky-i vse

Ок,на тому й розійшлись,у мене нема до Вас жодних претензій ;)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Alisa » 27 жовтня 2010, 13:59

Здатність дитини до комунікаціїї закладається в немовлятському віці. І в цей час для дитини дуже важливо бути почутою. А якщо на плач дитини ніхто не відгукується - в неї закладається образа і комплекси. Можливо, з нянькою від буде фізично здоровим і доглянутим, але психічно травмованим, недолюбленим, недоніженим :D
Я ще встигну і кар*єру наздогнати, і грошей заробити - а немовлятство моїй дитині не повернеш.
Можу залишити дитину лише на чоловіка - бо ми обоє зацікавлені в його психічному здоров*ї.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Перлинка » 27 жовтня 2010, 14:03

Я згідна ,що наймати ,няню,щоб йти на роботу мінімальну ЗП,лиш заради самореалізації та щоб бути на людях,тим більше якщо чоловік добре заробляє то не варто.Хоча питання спірне,мені наприклад лиш тому материнство не таке тягісне ,що я маючи маленьких дітей на руках почуваюсь повноцінною,тобто маю час сходити в перукрню,на манікюр,з подругою на каву ,владнати багато інших питань не повязанних з роботою,і не треба нікого просити побути з дитиною,та летіти,бо вже час,що також сильно напружує(як я бачила по своїй подрузі,вона як гонча,постійно лищ на годинник дивиться,ніколине може розслабитсь ,бо вже час бігти,).І повірте,мої діти зовсім від цього не страждають,вони завжди усміхнені,позитивні, нічим не обділені і ні в чому не обмежені бо отримують купу любові і уваги як від мене так і від татка.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 27 жовтня 2010, 14:12

Здатність дитини до комунікаціїї закладається в немовлятському віці. І в цей час для дитини дуже важливо бути почутою. А якщо на плач дитини ніхто не відгукується - в неї закладається образа і комплекси. Можливо, з нянькою від буде фізично здоровим і доглянутим, але психічно травмованим, недолюбленим, недоніженим :D

Аліса,моє щастя ,що я не читаю багато літератури по вихованню дітей,а якщо й щось читаю,то на тому не заморочуюсь,бо маю свою думку,і знаю сама що для моїх дітей важливіше.
Тим більше ,що Ваші висновки грунтуються лиш на теорії,а мої на практиці.
Мої діти з няньками з 5-ти 6-ти місяців ,спочатку лиш на прогулянках по 4 години в день з перервою на обід.В такому віці вже можна помітити по дитині,як вона провела цей час,чи була заплакана та нещасна,чи мирно похрапувала і каталась у візочку.
Я ще встигну і кар*єру наздогнати, і грошей заробити - а немовлятство моїй дитині не повернеш.
Можу залишити дитину лише на чоловіка - бо ми обоє зацікавлені в його психічному здоров*ї.

Знаєте ,я хочу народжувати всіх своїх дітей,а не лиш обраного одного чи двох,тому по такій схемі ,у мене ніколи не буде часу ні на особисте життя,ні на карєру.

Зі мною та моїм чоловіком ніхто ніколи не панькався,не займались по різним методикам,та не водили по школах раннього розвитку,і не вчили англійської з пелюшок,але ми не виросли недорозвинутими.
Чоловіка також мама змушена була залишати з нянею,а потім з бабусею,і мене возили часто до бабусі.
Хоч бабуся ,то також не мама і не "всесвіт" для дитини.
Востаннє редагувалось Перлинка в 27 жовтня 2010, 14:30, всього редагувалось 1 раз.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Ludmila » 27 жовтня 2010, 14:21

[quote="LeeLoo"]Perlunka
Wo vu v4epulusja tux 1500gr.-ne ri4 v growax?bo toj xto ne maje jix njanjy ne bere-to dyrnomy jasno.

:D Давненько ви не бували в Україні, очевидно! 8-) В Тернополі реально знайти няню за невеликі гроші. І коли постає потреба, як в мене, наприклад, в свій час, вийти на роботу, я маю змогу оплачувати працю няні і решту зарплатні витрачати на свою родину, бо це необхідність. А ще, погоджуюсь з Перлинкою, що мама - це теж Людина і в неї право хоч декілька годин на тиждень приділити собі, в цей час з дитинкою може побути хтось з рідних або ж няня. Це дуже потрібна професія в нас час!
Зображення
Ludmila Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 496 раз.
Подякували: 325 раз.
Діти: дівчинка Сашенька

Повідомлення LeeLoo » 27 жовтня 2010, 14:35

Ludmila
Tiljku nedavno pruletila z Ykrajinu-no ne znala wo njani taki dewevi.
A na raxynok viljnogo 4asy i prudilennja sobi yvagu???
kolu dutuna sputj-v mene je 4as wob sebe na 100% pruvestu v porjadok-ja vse vstugajy-i vidpovidno i vugljadajy-prosto potribno zaxotitu :)
LeeLoo Офлайн

Повідомлення Alisa » 27 жовтня 2010, 14:39

Ludmila написав:
LeeLoo написав:Perlunka
Wo vu v4epulusja tux 1500gr.-ne ri4 v growax?bo toj xto ne maje jix njanjy ne bere-to dyrnomy jasno.

:D Давненько ви не бували в Україні, очевидно! 8-) В Тернополі реально знайти няню за невеликі гроші. І коли постає потреба, як в мене, наприклад, в свій час, вийти на роботу, я маю змогу оплачувати працю няні і решту зарплатні витрачати на свою родину, бо це необхідність.

Особисто мене няня за невеликі гроші насторожила б - адже як платять так і працюємо :D

Я не проти нянь, але краще їх наймати коли дитина може сама висловити свої потреби і поскаржитися.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей