Глобальні оголошення!

День народження в садку

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: День народження в садку

Повідомлення Sms » 12 вересня 2014, 16:43

Marichka написав:Для мене немає нічого поганого,щоб ДН відсвяткувати.

Для мене теж. Але для цього є дім. Запрошуйте до себе хоч всю групу і годуйте чим завгодно. А садок - це в першу чергу виховний заклад. Обмежитись привітанням іменинника більше ніж достатньо. А як тою домашньою, навіть самою свіжою випічкою потруються всі діти? І таке буває, тільки ніхто над тим не замислюється і всі гадають, що то його обмине. То будуть винні хто? Правильно, завідуюча дит.садком. Тому наша завідуюча на тому наголошувала. І я це підтримую.
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення TanenRom » 12 вересня 2014, 17:06

Sms написав:
Marichka написав:вона пекла кекси сама і несла домашній компот.

Я навіть категорично проти такого. Є діти алергики в кінці кінців! Що це за дурня така, "проставлятися" за день народження вчимо з садочку....

у яслах ми нічого не носили і не вітали, а святкувати почали тільки в молодшій групі.
у нас вихователь завжди придумує програму з співами танцями.

Sms не будь категоричною, у тебе дитина ще маленька, думаю твоя думка зміниться як дитина підросте.
я наприклад, знаю які у групі в нас діти алергики і на що у них алергія - тому нічого такого алегенного не несла.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Sms » 12 вересня 2014, 17:30

TanenRom написав:Sms не будь категоричною, у тебе дитина ще маленька, думаю твоя думка зміниться як дитина підросте.

Може й так. Все змінюється:) Однак поки що я дуже категорична. Та не думаю, що думка зміниться кардинально. Може погоджу фрукти. Я й цього року пропонувала фрукти замість смаколиків, однак більшість мам сказали, що їх діти фрукти не їдять. А у мене навпаки, любить фрукти, а солодощі не даю. Один смаколик на місяць, в якості проби не рахую. Однак на солодощі точно не погоджуся!
Хтось дітям в 1,5 роки дає кукурудзяні палички і рахує це нормою, вони ж зовсім не шкідливі. А я не даю і ніколи не пробувала, бо рахую це хімією. Краще хай їсть кілограмами фрукти, аніж всяку цю гидоту.
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Ulkanet » 12 вересня 2014, 17:42

в мене мала була вдавилася цукеркою (типу ірис) в молодшій групі з отих кульочків подарункових :scare:
хтось думає - що несе і щоб всім було добре. а хтось несе бо всі несуть і щоб подешевше вийшло.
а ще уявіть собі як потім дитина має тим одним сочком, вафелькою і трома цукерками поділитися з братом/сестрою а то й двома братами чи сестрами. що робтити ??? відбирати в дитини подарунок і нікому не дати. чи йти в магазин і докупляти ще 1-2 таких самих???

привітали, поспівали - тай розійшлися. ::Р: а то поробили культ з того. але вихователі як почнуть пітримувати це - то і їм не перепаде :hi: :crazy:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення stella123 » 12 вересня 2014, 17:55

Sms написав:
TanenRom написав:Sms не будь категоричною, у тебе дитина ще маленька, думаю твоя думка зміниться як дитина підросте.

Може й так. Все змінюється:) Однак поки що я дуже категорична. Та не думаю, що думка зміниться кардинально. Може погоджу фрукти. Я й цього року пропонувала фрукти замість смаколиків, однак більшість мам сказали, що їх діти фрукти не їдять. А у мене навпаки, любить фрукти, а солодощі не даю. Один смаколик на місяць, в якості проби не рахую. Однак на солодощі точно не погоджуся!
Хтось дітям в 1,5 роки дає кукурудзяні палички і рахує це нормою, вони ж зовсім не шкідливі. А я не даю і ніколи не пробувала, бо рахую це хімією. Краще хай їсть кілограмами фрукти, аніж всяку цю гидоту.

Цікаві в тебе переконання. А ти не задумувалася , що у фруктах теж хімія. І на фрукти буває алергія. І тими самими фруктами можна отравитися.
Зображення
Якщо зараз дуже погано, то в найблищому майбутньому буде дуже добре.
stella123 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 199 раз.
Подякували: 124 раз.
Діти: дівчинка Полінка 23.09.2012

Повідомлення Sms » 12 вересня 2014, 19:20

stella123 написав:І тими самими фруктами можна отравитися.

Згідна в певній мірі, однак фрукти обробляють хімією для відлякування шкідників, а не штучно виготовляють з усіляких "Є"- шок :crazy:
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Mama3 » 12 вересня 2014, 20:03

Sms написав:
stella123 написав:І тими самими фруктами можна отравитися.

Згідна в певній мірі, однак фрукти обробляють хімією для відлякування шкідників, а не штучно виготовляють з усіляких "Є"- шок :crazy:

А от в мене мала мала кілька разів реакцію на ківі та апельсин, бо таки, напевно, були оброблені. Зразу рот,руки пообсипало. давала укол, щоб зняти.
Mama3 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1389 раз.
Подякували: 522 раз.
Діти: Два хлопчики Володя та Олежик і дівчинка Марічка

Повідомлення Mama3 » 12 вересня 2014, 20:23

Дякую всім за розповіді і поради, як у вас. Просто я рекомендувала у двох групах, щоб зекономити кошти для груп, об'єднувати дітей чи за місяцями, чи за сезонами. Бо в нас у садку День іменинника святкують - невеличке свято у залі і печиво до чаю в групі. От мені таке подобається. Але ж знову це витрати. Дитині - подарунок. Правда, вихователі не купують, бо їм не вистачає грошей. То ми вкладалися у 15-20 грн. на дитину, закупляли одразу і просили вихователів, щоб припильнували, щоб всім вистачило, бо інколи не ходять довго дітки і т.п. А проти кульочків я особисто проти, бо мала приносить, а найменший до того дреться, забрати не можу, бо мала плаче, одним словом - всім стрес. Батькам, напевно,так легше: закупили сочки, вафельки, Барні, цукерки і дали виховательці. Їдять не в групі, а кожній дитині додому в кінці дня. Але ті солодощі далеко не всі якісні приносять. Я вже два роки в обох групах даю сік домашній, купую трубочки і купляю звичайне печиво перевірене, не печу, щоб потім не нарікали. А на зекономлені гроші купую в групу або роздатковий матеріал, або ігри якісь якісніші, або ще щось. Малій, наприклад,минулого року купила дошку двосторонню і магніти різні. вважаю це кращим виходом, тому добивалася, щоб так підтримувала, не треба би стільки здавати на всякі потреби, але важко у нас з цим. Наполягати не можу, вихователі теж не хочуть таке підтримати, бояться, що батьки будуть вважати, що їм вказують, що робити. Так ніби такого нема.
Mama3 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1389 раз.
Подякували: 522 раз.
Діти: Два хлопчики Володя та Олежик і дівчинка Марічка

Повідомлення Nymydora » 12 вересня 2014, 21:17

У нашому садочку прийнято, що кожен несе подарунок імениннику і урочисто вручає - для цього відводиться спеціальний час, а сам іменинник дарує щось діткам - це може бути розмальовка, якась іграшка чи банальний набір сочок+Барні. Ну і пригощення - зазвичай приносять домашні торти. Ми солодощів не їмо, тому я просто малому у день, коли в садку ДН, даю щось окремо для нього - фрукти, горіхові "кульки" чи таку випічку, яку він їсть, щоб не сидів над порожньою тарілкою, коли всі їдять торт. Малий до цього ставиться нормально. Вихователі теж. Аніматорів ми запрошуємо, бо діти дуже радіють.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Sms » 12 вересня 2014, 21:41

Nymydora написав:Малий до цього ставиться нормально.

А скільки синочку?
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість