Mama3 » 12 вересня 2014, 20:23
Дякую всім за розповіді і поради, як у вас. Просто я рекомендувала у двох групах, щоб зекономити кошти для груп, об'єднувати дітей чи за місяцями, чи за сезонами. Бо в нас у садку День іменинника святкують - невеличке свято у залі і печиво до чаю в групі. От мені таке подобається. Але ж знову це витрати. Дитині - подарунок. Правда, вихователі не купують, бо їм не вистачає грошей. То ми вкладалися у 15-20 грн. на дитину, закупляли одразу і просили вихователів, щоб припильнували, щоб всім вистачило, бо інколи не ходять довго дітки і т.п. А проти кульочків я особисто проти, бо мала приносить, а найменший до того дреться, забрати не можу, бо мала плаче, одним словом - всім стрес. Батькам, напевно,так легше: закупили сочки, вафельки, Барні, цукерки і дали виховательці. Їдять не в групі, а кожній дитині додому в кінці дня. Але ті солодощі далеко не всі якісні приносять. Я вже два роки в обох групах даю сік домашній, купую трубочки і купляю звичайне печиво перевірене, не печу, щоб потім не нарікали. А на зекономлені гроші купую в групу або роздатковий матеріал, або ігри якісь якісніші, або ще щось. Малій, наприклад,минулого року купила дошку двосторонню і магніти різні. вважаю це кращим виходом, тому добивалася, щоб так підтримувала, не треба би стільки здавати на всякі потреби, але важко у нас з цим. Наполягати не можу, вихователі теж не хочуть таке підтримати, бояться, що батьки будуть вважати, що їм вказують, що робити. Так ніби такого нема.