я от пригадую в дитинстві я жила коло садка, який мав відкритий басейн (але ніколи в ньому води не бачила) і ше раз на бамі бачила садок теж було шось типу відкритого басейну.
подумала раптом зараз шось змінилося?
сьогодні Андрійко приніс програму на літо, то у них водні ігри лиш для дітей з 4 класу. А малих не пускають. То напевно й правильно. Де за ними вслідкуєш...
гра з вогнем написав:а у ваших дитячих садочках є на літо басейни або шось таке щоб діти хлюпалися?
В нашому садочку є басейн, який наразі засипаний землею і виконує функцію квітника. У мене в дитинстві теж були басейни в садочку: один для масьопства, один для старшої групи. Приємні спогади)
В садочках Тернополя басейнів (про які пишете вище) немає. На прогулянки вихователі мають право влітку виносити великий таз з водою або надувний невеличкий басейник, щоб діти могли руками трохи побулькатися у воді. Наскільки це робиться, залежить від садочка, вихователя, віку дітей і (що найголовніше!!!) від кількості діток в групі.
В нашому садочку є басейн на дитячому майданчику, але він ніколи не використовувався за призначенням, просто собі є та й є. Ще коли я ходила в цей садок малою він пустував і води я там ніколи не бачила.
Це розкіш, на яку наші садочки просто не здатні. І якщо фінансово це можуть забезпечити батьки, як і все ін., то лишається людський фактор - як 2-ом вихователям встежити за 30-ма дітьми?
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее, Сердце, которое будет прощать худшее, Ум, что забывает плохое, И душу, которая никогда не теряет веру.
Китай — одна з найбільш густонаселених країн Земної кулі. Ось так виглядає китайський дитячий садок. А по скільки дітей в групах у ваших садочках?
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.