Глобальні оголошення!

Дитячий садочок Канади №33

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Дитячий садочок Канади №33

Повідомлення pan_kotskyy » 01 жовтня 2013, 16:03

irinka написав:хоча теж кажуть що в старших групах перебор (43-45 дітей) але ж не 50! :scare:

це з області "згоріла хата, хай горить ще й хлів". 43 не далеко від 50 втікло...
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Liza » 01 жовтня 2013, 16:14

pan_kotskyy, ага - при такій кількості малишні напевне вже їднаково, чи їх 43-45, чи 50.

шкода, що мій рідний садочок такий переповнений, бо в такому разі я тим більше не наважуся свого старшого дитину віддавати в садок - ніхто мені його не догляне нормально і він ризикує не вилазити з ларинготрахеїтів.
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення inna6787 » 13 листопада 2013, 13:45

чула що у якомусь садку ввели в практику гендерну політику, тобто діткам ще змалку втовкмачують, що вони можуть вибирати ким їм бути чи хлопчиком чи дівчинкою-бо це їхнє право... це справді таке вже реально є. Особисто я не хочу щоб з моєї дитини робили якогось гомо чи гетеро... Це ж наше майбутнє, а комусь така політика підходить! от у мене питання: чи часом це не у цьому садочку таке і може хто знає де таке впроваджують,щоб мати на увазі
inna6787 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 409 раз.
Подякували: 180 раз.
Діти: Два хлопчики: Назарчик (21.12.2009)
Ерік (15.06.2012)

Повідомлення Dana » 17 грудня 2013, 00:58

Іннусь, в 33му такого немає. І освітянська гендерна політика трохи завуальована, тобто суть іі полягає у розвитку здібностей окремо для хлопчиків окремо для дівчаток, нововведень як таких немає. За гендерною політикою у садках у хлопчиків розвивають мужність, фізичну підготовку, навчкать різним ремеслам, а з дівчинки роблять леді. Принаймні нічого збочинського поки що в Україні гендер не несе. Дав би Бог щоби так і на далі було.
Зображення

Гарні мужики на дорозі не валяються, вони лежать на дивані!
Dana Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 101 раз.
Подякували: 114 раз.
Діти: Марчелло, 1рік

Повідомлення Olyana » 16 травня 2014, 21:23

записала малечу поки туди... а там побачимо... чи будемо ходити чи ні)
а з якого віку краще? бо чую дуже різні думки з цього приводу...
Зображення

Зображення
Olyana Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 225 раз.
Подякували: 99 раз.
Діти: Даринка і Боженка

Повідомлення Inna » 22 травня 2014, 13:01

Ми ходимо в 33 садочок. Задоволена дитина, задоволена мама. Старшу дали в 3.5 років, так склалися обставини, могли би давати з 3 років. Моя дитина не спала вдень взагалі, а в садочку спить по графіку. Я була дуже вражена!
Меньшого тільки записали, віддам теж в 3 роки. Сподіваюся на те, що буде місце.
А в группі Маргарити недавно привели хлопчика 3.3 рочки, так от цілий тиждень він плаче. Моя дитина не плакала, а сама хотіла гратися з дітками. Вирішувати тільки мамі, коли Вона захоче віддати дитину в садочок.
Inna Офлайн

Повідомлення xtremeshammy » 28 січня 2025, 14:18

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повідомлення xtremeshammy » 06 лютого 2025, 13:25

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 07 квітня 2025, 05:35

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 07 травня 2025, 02:56

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Поперед.

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей