Глобальні оголошення!

Монтессорі клуб розвитку дитини

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet, irinka

Re: Монтессорі клуб розвитку дитини

Повідомлення fajno » 07 червня 2013, 08:01

не знаю як в норвежському, але відчуваю, що кращого в Тернополі я не знайду. ну і ми пішки туди топаєм, бо близько
Зображення
fajno Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 117 раз.
Подякували: 173 раз.
Діти: Ева

Повідомлення Nymydora » 07 червня 2013, 10:42

З тим їдлом - то, як на мене, нормальна практика. Малий дивиться мультик про баранчика Тіммі - там теж дитячий садочок. І тільки недавно я звернула увагу: "дітки" там граються, вчаться, гуляють, сплять і ... їдять зі своїх сумочок те, що приносять: сідають за один стіл і їдять кожен своє. І то не норвезький мульт )))))
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення flower » 07 червня 2013, 13:27

я давно це замітила в тому мультику :wink:
але не знаю чи хотіла б так насправді, сухомятка цілий день...а якщо не сухомятка то з тими термосами і варінням їжі щодень в садік...
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення fajno » 07 червня 2013, 13:54

не сухомЯтка, але з термосами таки так, доводиться раніше вставати) То палка двох кінців, бо, натомість, точно знаєш що дитина їстиме те, що треба :yes:
Зранку нагодовую її кашею. А як приходить - щось ріденьке. та й так не така вже сухом'ятка виходить.
Але я не агітую, ні-ні)))) Там й так зараз дітей 8 ходить. Мені більше не треба :pardon:
То я жартую, хто не зрозумів :wink:
Зображення
fajno Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення Nymydora » 07 червня 2013, 14:40

по-моєму, кльово: зранку годуєте, чим завжди - ну може трохи ситніше. Зараз літо - каша і салат саме то. В термос - супчик - що там його готувати, 20 хв. часу. Зате знаєте, що і якої якості у тому супі лежить. Після обіду дитина приходить голодна якраз на підвечірок і не крутить носом ))))

Я туди не даю Дениса в садок з двох причин: по-1, нам далеко його возити - через все місто. По-друге, там замале приміщення і трохи душно. Гуляють вони не дуже часто - по-моєму не кожен день, хоча я можу і помилятися. А 5 годин сидіти в невеликій кімнаті, навіть гарно обладнаній.... не знаю. Якби зараз не було кому сидіти з ним, то віддала б туди. А так - всі вдома, вирішили на літо залишитися в режимі розвивалок на вихідні.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Mysyk1 » 10 вересня 2013, 21:52

дівчата підкажіть хто чув про центр "гармонія" від є в Ювілейному і на Тарнавського відкрився для малят від 2 до 6. Кажуть що також за методикою Монтессорі
Привіт моя кохана "сволоч",
Нехай любов з тобою ходить поруч,
Нехай сміється твоє миле "рильце",
А від кохання виростають крильця.
Mysyk1 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 63 раз.
Подякували: 116 раз.
Діти: дівчинка

Повідомлення inna6787 » 10 вересня 2013, 23:17

Радмила написав:Ми відвідували заняття для старших, тому не можу сказати, як відбувається заняття в групі маленьких. Єдине, що в школі багато посібників для розвитку дрібної моторики і школа дійсно побудована по системі Монтессорі. Якщо буде цікавити можу написати про заняття в групі для старших, а також про індивідуальні заняття.

Мене цікавить вік 3,8р. Дуже дуже активний, тому шукаю щось таке, щоб не прийшлося йому сидіти пів години на одному місці (всеодно не всидить). Скажіть, будь-ласка, які там є занятя для такого віку?
inna6787 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 409 раз.
Подякували: 180 раз.
Діти: Два хлопчики: Назарчик (21.12.2009)
Ерік (15.06.2012)

Повідомлення Sjuzy » 10 вересня 2013, 23:22

В мене подруга хотіла малу водити в монтесорі біля Обнови, прийшлазапитатися що і як. На неї ще добре накричали... :crazy:
Sjuzy Офлайн

Повідомлення mari » 10 вересня 2013, 23:28

Маю дуже погані відгуки від найближчих знайомих про школу від Марії Малишко на Східному, кращі- в готелі Галичина
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення fajno » 11 вересня 2013, 00:46

О, так. Школа в Галичині - наше все. Навіть не знаю, щоб я без неї робила :love:
До речі, там почали займатися ще з меншими дітками (до трьох років), але тільки на п'яту годину
Зображення
fajno Офлайн

Впевнено спілкуюся

Поперед.Далі

Повернутись до Ранній розвиток

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей