Глобальні оголошення!

Мікроскоп, телескоп і ін. для малих дослідників

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Мікроскоп, телескоп і ін. для малих дослідників

Повідомлення nadusha » 27 березня 2013, 11:52

Помалу діти виростають зі своїх іграшок і переходять на новий рівень... От і в мого семирічного Артема з"являються нові захоплення і інтереси. Дуже він цікавиться мікроскопами, телескопами, науковими іграми, електронними конструкторами... Задумали на день народження в квітні подарувати йому таке
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Цікавить чи хтось бачив таке " вживу", як такий агрегат по якості? Може хто буде в Пелікані, Кукусі, Умці - гляньте, будь-ласка, по чому там мікроскопи.
А взагалі цікавить чи були в когось "наукові" іграшки (макет скелета, мікроскопи, телескопи і ін.) В мого тата було щось на подобі телескопа, то до цих пір пам"ятаю, як ми дивились на Місяць, на комету, на затемнення Місяця... Ще колись в мене була якась така електронна природнича гра, де вставлялись спецкарточки і потрібно було обирати правильну відповідь про клімат, природу, рослинний і тваринний світ (теж дуже любила цю гру).
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Re: Мікроскоп, телескоп і ін. для малих дослідників

Повідомлення nadusha » 27 березня 2013, 17:27

У списку хороших подарунків на день народження шести-семирічному "чомучці" мікроскопи стоять в перших рядах. Як вибрати перший дитячий мікроскоп? Що з ним робити далі? На ці та інші непрості питання спробуємо відповісти разом.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 04 вересня 2013, 23:15

я хочу електронний мікроском купити. але напевно ше зарано
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення nadusha » 09 грудня 2013, 09:27

Думає наш Миколай над іграшкою-конструктором на сонячній батареї. Типу таких
для похресника 12 р.

для синочка 7,5 р.

Питання до Вас: бачили такі, може де зустрічали в магазинах, може в кого знайомих є? Цікавить наскільки довговічною і цікавою буде така іграшка.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення olesya_pl » 17 квітня 2014, 09:56

Я своїй дитині на 9,5 років мікроскоп подарила (на Миколая). Стекельця різні, піпеточки, колбочки для відбирання проб, навіть для прикладу є кілька зразків , щоб розглядати. Малий був дуже радий цілий місяць. Розглядати все. І листочки, і пелюстки. А тепер навіть не пам’ятає про нього, хоча пройшло тільки пів року. На мою думку купляти такий дорогий подарунок не доцільно. Я заплатила майже 600 грн. На мою думку, уже на таких діток краще купити справжній мікроскоп в медтехніці. Цей дитячий не дуже зручний, так як працює від батарейки. Підсвітлює слабо. І оптика слаба. Я пам’ятаю свої уроки з біології, то в нас справжній мікроскоп був. Дуже цікаво було. А для малюків (молодше 8-ми років), тим більше не варто купляти такі дорогі речі. Вони їх не зрозуміють і швидко їм набридне. Це така моя думка. Мобілки, планшети і комп’ютери для них цікавіші. На жаль.
olesya_pl Офлайн

Привіт, а ось і я!

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 2 раз.
Діти: Хлопчик, 9 років

Повідомлення nadusha » 18 квітня 2014, 09:52

Артем має набір мікроскоп з телескопом. Дешеве, не надто якісне. Спочатку дуже часто мікроскопом грався, а зараз час від часу витягує. Розглядав зріз цибулі, крила і лапки комах, комара, волосину, таку біленьку мошку, що живе в вазоні. Телескопом щось важко побачити вдень, вночі ще руки не доходили витягувати.
Робота взяла похреснику, то склав, працює. Але складав дуже довго, бо робот невеликий і дрібні деталі.
Ще Артем з таких дослідницьких ігор має електронний конструктор "Знаток". Отакий

Любить ним гратись, особливо, як приїжджає дідусь, то вони стільки схем встигають скласти
Ще маємо модель Землі і Місяця, найближчим часом складемо і розфарбуємо. Глобус великий теж час від часу розглядає.
Має ще маленький макет скелет+м"язи людини, макет з внутрішніми органами. Артем цікавиться такими штукенціями, то стараємось підтримувати його інтерес.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 07 жовтня 2014, 12:17

nadusha який мікроскоп у вас? з першого твого повідомлення?
я думаю над подарунком від Миколая для хлопчика 4-5 клас то обираю між
і
:confused:
Аретм в 2-му чи 3-му класі?

ще дивилася від Ранок креатив є багато різних наукових наборів, юний фізик юний хімік, але то думаю таки ще рановато
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення nadusha » 07 жовтня 2014, 14:57

Так, такий як в першому дописі. Артем в третьому класі. Мікроскоп ще не забув. А телескопом трудно щось побачити, бо треба, щоб він стояв нерухомо (а ножки там не дуже якісні і закріпити їх важко). З дідусем дивились на Місяць нівеліром - ото ШТУКА... Ще Артем любить бінокль, подарував мій брат. На рахунок дослідів, то любить робити лід, змішувати різні розчини (що розчиняється, що ні). Електронним конструктором теж бавиться час від часу. Трохи давніше вирубалось світло, то Артем при свічці склав нам схемку з лампочкою ::Р: і ми вже мали світло :wink:
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 15 жовтня 2014, 20:33

погоджуюся, телескоп важко підібрати щоб і гарний був, і доступний за ціною.
ми вже кілька варіантів розглянули, але поки ще остаточно не купили.

мікроскоп поки ще не цікавить, може з часом :():
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Marichka » 15 жовтня 2014, 21:52

О,у вас такі мудрі дітки,таким цікавляться!!!Цікаво,а як в нас буде?!Як розвинути,щоб почали цікавитись? :) Ми б з чоловіком купляли різне,тільки б на користь дитині.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Далі

Повернутись до Школярі (від 6 до 17)

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей