Глобальні оголошення!

Планшeт для молодшого школяра

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Планшeт для молодшого школяра

Повідомлення Natalinda » 20 червня 2016, 02:15

Нeзлічeнна кількість знайомих дітeй навіть дошкільного віку вжe давно мають своі планшeти, пeрeграли морe ігр і пeрeдивилися окeан мультиків. Оскільки в плані шкоди гаджeтів у такому ранньому віці я "нeпоколєбіма", то у нас така покупка наразі тільки намічається, і то в силу того, що вималювалися спонсори:)
Алe спонсори тільки дають гроші, всe рeшта маю зробити я. Вибрати, купити, навчити користуватися, та і самій навчитися користуватися так щоб контролювати що, куди і як.
А я ж далeка—далeка:(
Підкажіть на що дивитися, які мають бути характeристики, дe купувати, що трeба щоб було обовязково, а бeз чого можна жити нe тужити.
Моіх запитів дужe мало, бо нeзнаю чого ж трeба дитині. Ясно щоб ігри можна було грати, якісь мультики дивитися, потроху вчитиму користуватися нeтом.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Re: Планшeт для молодшого школяра

Повідомлення Арія » 20 червня 2016, 22:52

цікава темка, бо малий просить на день народження 6 рочків, каже всі в дворі вже давним-давно мають і я хочу :cry: :cry: :cry:
Арія Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 7 раз.
Подякували: 73 раз.
Діти: синочок і донечка

Повідомлення Кокетка » 21 червня 2016, 14:58

грати ігри і освоїти інет і дивитися мультики можна в планшетах любої марки. пропоную купити щось з самсунгів, як є спонсор) ми купили для дитини РІРО М3 3G, ну то гніздо ламали пару раз, ламали зарядне, тож думаю з зарядним кращої фірми і гніздо буде кращим) ( хоча винні діти, бо заряжалося а вони бавилися, шарпали один в одного) зараз розбили екран, то ми не ремонтуємо, пока.... ніс в руці менший і впав планшет на підлогу....( тому і брали дешевий планшет до 1500 грн коштував , бо знали що таке буде, і не вбережеш від падіння чи поломок їх планшет, у нас і чохол книжка є,але ж зняли і розбили скло)) у нас діагональ 10... бо мені здається, що 7 занадто маленька і там погано все видно.
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення vikilandi » 21 червня 2016, 19:56

Я купила собі здіагоналю 7,8дюймів. Використовую в основному як книжку. Маю доступ до нету, але не підключила (проти вай-фая в хаті), є нет 3Джі. Металевий корпус, дві камери, весь стандарт для планшетів, всі функції виконує. Можна використовувати як телефон на дві сімки (але говорити через навушники,бо смішно таку машину тримати біля вуха) Купили українського розробника із Харкова "Піксус", хоча виготовлено в "чайні". Купували в Розетці. Задоволена дуже. І ціна була однією з найнижчих зі схожими параметрами.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
vikilandi Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 918 раз.
Подякували: 666 раз.

Повідомлення vikilandi » 22 червня 2016, 09:10

ще забула про одну суттєву деталь - є gps без підключення до нету, дуже зручно в дорозі)
vikilandi Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 918 раз.
Подякували: 666 раз.

Повідомлення Virchik » 22 червня 2016, 10:53

Як для мене, то важливу роль грало при виборі планшета об"єм оперативної пам"яті та вбудованої пам"яті.
Як на мне 1Г оперативки і 8Г вбудованої мало.
Наш планшет має 16 вбудованої і зараз 8,2Г занято іграми.
Ігри ж не всі онлайн. є які завантажуються на планшет і в процесі гри їх об"єм збільшується.

Матриця екрану теж грає роль.
Краще IPS від TN.
Зображення

Зображення
Virchik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 169 раз.
Подякували: 272 раз.
Діти: доця Анастасія

Повідомлення Ланка » 23 червня 2016, 20:46

в старшої- планшет вісімка леново. достатньо для читання - бо якраз як сторінка тексту у підручнику. сімка -мала однозначно.
користуємося для зручності- підручники залишаємо у школі а вдома з планшету все робимо завдання. ідею підслухала :) на форумах- то тепер не носимо важкий рюкзак шкільний :)
в ігри не граємося- мала не любить.
Ланка Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 62 раз.
Діти: Ліза, Егор,Данилко
10 років, 6 років, 4 роки

Повідомлення xtremeshammy » 28 січня 2025, 11:30

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Подякували: 0 раз.

Повідомлення xtremeshammy » 06 лютого 2025, 10:38

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 07 квітня 2025, 02:44

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Далі