taranjka написав:Дарця не ходить. перший урок її просто лишили в коридорі. тепер домовилися, що вона буде йти на урок в паралельний клас. не вважаю це нормальним, але добитись іншого не реально
А Дарця єдина в класі не відвідує ці уроки з ХЕ?
Цікаво, а вчителі вас не питають, тих, хто відмовляється від ХЕ, чому ви так вирішили?
Дівчата, а ні в кого в садочку не було ХЕ? Я щось собі аж тепер згадала, що в садочку в нас були молитовники. Це був рік 90-91, напевно.
І от пригадується мені, як ми, діти, сидимо за столиками, а вихователька нам роздає ті молитовники. А що було далі, нічого не пам"ятаю. Ми ж то читати ще навіть не вміли. Чи ми молилися? Чи вона нам щось розказувла? Не можу згадати нічого. Лише закарбувалось в пам"яті, що це систематично повторювалось, бо молитовники підписані не були, і кожного разу в руки потрапляв інший екземпляр. І я лише пам"ятаю, як кожного разу думала, що хоч би мені дали якийсь нормальний, бо було обідно, коли ти здаєш такий акуратний, чистий, а тобі наступного разу видають якийсь пом"ятий і в жирних плямах. Молитовники ті були зелені, дуже маленького формату, А6 чи навіть менше. На них так і писало: "Дитячий молитовник". І вони були, напевно, куплені за гроші батьків, бо після садка нам їх повіддавали додому.
У когось було щось подібне?