lenor » 05 вересня 2016, 23:27
В нас теж в першому класі ніби не було домашніх завдань минулого року. Але реально по факту в класі 35 учнів. Їх на основні предмети(математика, англійська, українська) ділять на дві підгрупи. Урок триває 30 хв. На перерві вчителі не мають права обмежувати дітей, то їхній законний час на біганину і відпочинок. Тому на групу ділились уже під час уроку. А це першачки, Спочатку всіх викликати, всім взяти ручки, зошити, книжки, і построїти біля дошки. Тут починається найцікавіше, один як сонна муха, в іншого розвязались шнурки, в третього розлетілись олівці по цілому класу, четвертий не може знайти зошит. Поки розсядуться, поки вчитель пояснить що робити. Реально хв 10=15 уроку іде на оцю метушню. І коли їм встигати все написати? Я теж спочатку була незадоволена. але коли побачила реальний процес.... Взялася за голову. Вирішила що при такій кількості учнів у класах і при такій нашій дібільній системі мені здається краще виділити тих 30 хв вдома, а не наїзжати на вчителя. Тим більше це знання моєї дитини. В другому півріччі вже нічого вдома не доробляли, бо встигали на уроці, а в першому було так само як і у вас. Допиши дорахуй і т.д. Памятаю себе в першому класі. Ми реально писали більше.