Dribchuk » 22 вересня 2015, 23:50
Русік Я ні до чого не клоню, я просто висловлюю свою думку, ви мама і вам вирішувати як навчати свою дитину. Просто я на 100% впевнена що в 1 класі репетитор не потрібен через те що за шкільною програмою діти тільки ознайомлюються з мовою. В дитини така робота - запамятовувати на уроці, для того діти і ходять до школи. В першому і навіть , я б сказала до 3 класу це цілком достатньо, за умови що в дитини немає ніяких порушень з боку концентрації уваги і вчитель адекватно працює на уроці.Якщо ви шукаєте ідеальної вимови, це не реально і не потрібно, навіть в Гарварді вчаться студенти з акцентом і це нормально і природньо що ваш репетитор чи вчитель говорить з акцентом, в реальності ми постійно будемо спілкуватися з людьми з різними акцентами . Якість репетитора перевірити складно, я б не брала вчителів зі школи і студентів до 5 курсу, бо вчителі зі школи обмежені в своїх знаннях через шкільну програму і вашу дитину будуть вчити по тій же шкільній програмі. Студенти не мають досвіду в роботі з дітьми, хоча серед них попадаються дуже талановиті в плані вміння пояснити доступно. Все що я хочу сказати, якщо таки наймаєте репетитора принаймі цікавтеся що дитина робить на тих уроках, якщо то бездумне виконання якихось вправ, читання текстів чи написання букв, міняйте репетитора, ваша дитина має говорити, співати, висловлювати свою думку, якщо вона цього не робить, ви марнуєте гроші. Ключ до успіху в іноземній мові в її щоденному використанні, ви можете оплатити репетитора на щодень - прекрасно, якщо ні то робіть це разом з дитиною, повірте перші 2-3 роки дитині буде достатньо тих 15 хв на день разом з вами щоб мова не була каторгою. Знайдіть собі друга чи подругу які володіють англійською добре, в разі проблем звертайтеся до них, репетитора потрібно тоді коли починається складна граматика, або коли в дитини є якісь мовленнєві проблеми, в решті випадків мама, чи бабуся+інтернет+ словничок+ друг який знає англійську вам абсолютно достатньо.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.