Глобальні оголошення!

Оцінки

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Оцінки

Повідомлення Natalinda » 01 лютого 2015, 22:31

taranjka ну я чесно кажучи слабо уявляю як можна після 4-х років незважання на оцінку з пятого почати на неї зважати..... напевно того й ті оцінки від початку
я мало памятаю з школи молодшої, ну і вчилася добре :pardon: оцінки мала хороші, то мені важко трохи судити
але вже зараз бачу що дитині буде важче в тому плані((((
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення taranjka » 01 лютого 2015, 23:34

ну я ж ніде не писала, що дитину не потрібно стимулювати, заохочувати і підштовхувати до навчання. навпаки - все це по максимуму, питати - що дізнався, що не знав, а не як його оцінили. не думаю, що дитина, з якою батьки хоч мінімально працюють вдома буде погано вчитися. але не відомо, яка вчителька попадеться і її критерії оцінювання.
ну і думаю так, після 4 класу легше пояснити, чому треба єсвшо,то кращу оцінку. діти в такому віці вже краще розуміють

я в школі була розсіяно-неуважна, хоч і гарно вчилася. тим не менш, мені за оті виправляння, недотримування полів і інші дрібниці ставили 4, я могла простояти весь урок біля парти, бо забула підручник....всяке було. знаю, що є вчителі, які користуються такими методами :confused:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення гра з вогнем » 01 лютого 2015, 23:37

taranjka написав:я могла простояти весь урок біля парти, бо забула підручник....

нічого собі покарання! :scare:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення taranjka » 01 лютого 2015, 23:39

гра з вогнем але я тепер точно знаю, що це не дієво - мені так ніколи то і не помогло :hi:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Natalinda » 02 лютого 2015, 00:28

taranjka написав:ну я ж ніде не писала, що дитину не потрібно стимулювати, заохочувати і підштовхувати до навчання. навпаки - все це по максимуму, питати - що дізнався, що не знав, а не як його оцінили. не думаю, що дитина, з якою батьки хоч мінімально працюють вдома буде погано вчитися. але не відомо, яка вчителька попадеться і її критерії оцінювання.

ну я просто уявила ситуацію з несильно справедливою вчителькою мол. школи. Я дитині буду казати то й що що оцінка низька, не переживай, і дитина не переживатиме, а в пятому посаджу навпроти і скажу, знаєш, а тепер давай і на оцінки будемо зважати, бо ж атестат і бла-бла-бла. Я приміром і в 10-му класі не сильно думала про атестат, у мене були свої принципи. :impossible:
Хоч мені і сильно не подобається система оцінювання як така, я разом з тим не уявляю як без оцінювання можна обійтися у середньостатистичній школі((((
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення Кокетка » 02 лютого 2015, 00:38

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення Natalinda » 02 лютого 2015, 00:47

мен дуже лякає школа і оцінки :scare: оця попередня картинка то на вустах у всіх знайомих мамдітиякихшколярі.
З вами вчили уроки? Зі мною ні. Практично ніколи. Деколи вже як край-край не розуміла геометрії то йшла до тата.Ще 1-2 клас щось там часом заглядали, а потім то тільки щоденник підписувала мама. І так було у всіх моїх однокласників з якими я на цю тему говорила. А зараз 6 уроків в школі, домашнє з мамою і ще репетитор на додачу :dash: Як казала моя прабабця покійна "нахалєрі тобі та школа :ireful: "
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 02 лютого 2015, 00:48

якщо навчиш дитину не переживати за оцінки - то геройствою для мене якраз отой навколишній мандраж навкого оцінки є найбільшою перешкодою. бо дитина схильна ним заражатися.
може це я через рожеві окуляри зараз дивлюся, але якщо зуміти не вбити в дитини природнього бажання вчитися в молодшій школі, то далі не так складно. якщо вона буде від природи математиком, я не буду тиснути на гуманітарні сильно. вчити так, але вимагати високої оцінки - ні. ну і що, що в неї в атестаті не буде все червоно? з нашою державою, хз шо будуть вимагати універи - шкільних тестів, свої вступні, співбесіда... а ви про атестат в першому класі думаєте :)
не знаю як в інших школах, можу писати тільки про свій досвід. але ота оцінка - то було найголовніше, і то була лякалка. реально, найбільше переживалося тільки шо поставлять. це при тому, що мої батьки не вимагали від мене чогось. хоча й не казали незважати на оцінки. і питали які в мене оцінки.
про атестат я теж не думала в 11 класі :) при тому умудрилася закінчити її з одною четвіркою і не отримати медалі ::Р: :hi:
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 02 лютого 2015, 00:55

в мене зараз є яскравий приклад - першокласник мами "по пісочниці". в перший клас йшов, нє - біг. так цікаво було. зараз перший клас закінчується - дитина вже школу ненавидить. це при тому, що домашніх в них ще не багато. але він дитина жвава - прочитав задачу - сказав як і шо, а далі оте оформлення то катастрофа. він плаче, мама плаче. і нє, шоб не мучити дитину - бо сонечко не отримає. я вже не знаю, хто тих сонечків хоче більше
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 02 лютого 2015, 00:55

taranjka написав:при тому умудрилася закінчити її з одною четвіркою і не отримати медалі

в мене було все 5 :ha: і теж не було медалі :ha: сєстра)))))
Незнаю, або я вже забула, або мене не так сильно напрягало. Батьки хотіли щоб були хороші оцінки і навіть приховували від мене свої атестати, бо там не було сильно чим хвалитися :ha: Але напевне в мене таки були справедливі вчителі, чи що, бо перша трійка за екзамен в інституті була для мене сильним ударом. Або ж зовсім інші вимоги знову ж таки :crazy:
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Школярі (від 6 до 17)

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей