Глобальні оголошення!

Курси для дітей

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Курси для дітей

Повідомлення Yaiti » 14 жовтня 2024, 18:00

Всім привіт! Я думаю така проблема у багатьох дітей, моя дочка дуже з'їхала по оцінках з багатьох предметах, і я вирішила, що потрібно знайти навчальний сайт, щоб покращити ці показники. Хто знайомий з таким сайтом, поділіться про нього інформацією.
Yaiti Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Курси для дітей

Повідомлення Анна123 » 14 жовтня 2024, 18:11

Давно не секрет, що діти краще розуміють різні шкільні предмети, якщо їх викладають в ігровій формі, коли не потрібно зубрити інформацію. Я знайшла такий сайт, і дуже задоволена, адже він замінив багатьох репетиторів, та ціна дуже вигідна.
Анна123 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.

Повідомлення Yaiti » 14 жовтня 2024, 18:12

От і я так подумала, що винаймати репетиторів задоволення не із дешевих, а оцінки хочеться, щоб у дитини були кращими. Буду максимально вдячна, якщо ти зі мною поділишся посиланням на даний сайт.
Yaiti Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1 раз.

Повідомлення Анна123 » 14 жовтня 2024, 18:17

Можеш перейти за посиланням https://arbook.info/ і ти потрапиш на сайт AR_Book, де є уроки з усіх предметів, викладенні дуже доступно для дитини в ігровій формі. Дитина зможе отримувати за свої досягнення віртуальну винагороду, що буде її мотивувати на кращі результати.

Кожен урок це неймовірна подорож з пригодами, де можна з кожною темою ознайомитись дуже детально та з усіх сторін, чого на жаль немає у звичайних школах. Плюс ти зможеш зекономити на репетиторах, які зараз беруть шалені гроші за свої послуги.
Анна123 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.

Повернутись до Школярі (від 6 до 17)

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість