Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

IrinneK написав:Може я в чомусь не права, але так робити не можна.

Sms написав:IrinneK написав:Може я в чомусь не права, але так робити не можна.
Зовсім не згідна з таким! В плані, що так робити не можна. Чому??? Якщо моя дитина голодна , чому я не можу нагодувати її на вулиці. Ми гуляли влітку днями, чому я мала їхати до дому і годувати дитину, якщо я могла б це зробити в парку на майданчику, де ми гуляємо? Поясніть мені логіку? Бо щось я не розумію! Чи я маю варити на всю чесну компанію, що гуляє з нами?
Так само я категорично проти, щоб мою дитину пригощали на дворі. Особливо вибішує, коли без запитання, чи можна вашій дитині дати щось там, дають своїй і кажуть, Дай дівчинці.... От це не нормально! А годувати свою дитину на вулиці - НОРМАЛЬНО! ІМХО
Наприклад, дала я своїй дитині банан, в мене був він один, а інша дитина побачила і почала просити чи вимагати в мами (чи в тата, бабці і т.д.)своєї те саме - а вона може і не мати з собою грошей або і взагалі зводить кінці з кінцями і немає на таке задоволення грошей.
(звісно якщо батьки дозволяють). Але таке буває дуже рідко, ще раз кажу, що в мене дитина навчена гратися, бігати і в ліжку лежати з пустим ротом!
Ми здебільшого гуляємо в селі,то стараюсь брати більше,якщо ще хтось є.В неділю біля церкви часом йде пів білого хліба на 4-5 дітей(з них моїх двоє).Мені не шкода,ми всі тут досить близькі.В Тернополі,як пише СМС-часом треба окремо тільки своїм щось дати.На бульварі,наприклад,завжди старшенька просить морозиво,меншому купую лиш стаканчик-то їдять самі,вже не діляться : | Я поступила би так само як зробив тато хлопчика |
Я кажу: "Так то ви не пускайте, як не вміє себе поводити". Ну вона далі почала вигороджувати свого, що він нічого не розуміє, а що я йому зроблю, а переросте, а то невістка його розбалувала, а він один в сім"ї і т.д. Одним словом, тисяча виправдань і жодного вибачення чи зауваження своїй дитині

Повернутись до Дошколярики-бешкетники (від 3 до 6)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей