Глобальні оголошення!

Логопеди

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Логопеди

Повідомлення Natalinda » 15 серпня 2014, 11:23

Дівчатка ніхто останнім часом нікуди діток не водив? :help:
Поділіться враженнями, контактами і цінами. Бо я щось як подумаю про англійську з першого класу, то напевне не варто чекати на логопеда в школі. Десь би хоч кілька разів зводила.
Бо читанні і повторяння отих віршиків щось синочку нічого не дають, а артикуляційні вправи в мене не вдаються, немаю я підходу в цьому плані, ми регочемо обоє.
Ще правда хочу щось на ютубі пошукати, може щоб він подивився
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення ІРЦЯ » 16 серпня 2014, 15:00

І мені порадьте логопеда але бажано в районі Східного. :help: :help: :help:
Бо раніше як була вагітна то іздили на Дружбу на Кривоноса а зараз меншого не маю з ким лишити і їздити трохи заважко буде з двома.
Золотое правило жизни: не переживай из-за того, чего ты не в силах изменить, прими ситуацию такой, какая она есть. Ведь мы не пытаемся изменить погоду, а просто одеваемся по погоде.
ІРЦЯ Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 430 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: Два синочки 5р. і 1р.

Повідомлення ksana » 16 серпня 2014, 15:20

В дитячій поліклініці є логопед. По відгуках кажуть не поганий.
ksana Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 883 раз.
Подякували: 1043 раз.
Діти: ще немає

Повідомлення Milichka » 16 серпня 2014, 15:55

Ми зараз ходимо приватно на східному біля "Прогресу", 45 хв займається платимо 50 грн. Подружка, що мені порадила дуууже задоволена, за 10 занять виговорили шиплячі звуки. Але з Тіною поки контакт не знайшли, не дуже хоче ходити, каже що боїться її. Зараз хворіємо - зробили паузу, шукаю ще....
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Natalinda » 16 серпня 2014, 23:02

Milichka можна контакти :rose: мені місцезнаходження супер! А Тіна які звуки не вимовляє? Мій дуже багато :sad: Ніби починає помалу виговорюватися, але дуже вже помалу :sad:
ksana, а приватно приймає? Бо ми без приписки і без карточки відповідно.
ІРЦЯ, а ви до кого їздили? Які враження? Які звуки не вимовляляв синок? Вам не казали що зарано до логопеда? Результати ви бачили?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Ulkanet » 17 серпня 2014, 01:29

дівчата, а з чим повязано те що дитина не вимовляє всіх звуків????

моя мала всі букви і звуки вимовряє, ер - говорила ще в 1,5 р.
але от пішла в садік - і повторяє неправильно слова за дітьми :dash: кажу "говори гарно" - то каже правильно. а ще коли сильно хвилюється то дивні інтонації в неї :confused: :confused: :confused:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення ІРЦЯ » 17 серпня 2014, 11:23

Natalinda написав:ІРЦЯ, а ви до кого їздили? Які враження? Які звуки не вимовляляв синок? Вам не казали що зарано до логопеда? Результати ви бачили?

В мене малий в 3роки взагалі не говорив тільки тато мама і баба. Але то повязано через сильний стрес . Ми його якраз дали в садік де він сильно плакав і після того він взагалі замовк і дякуючи вихователям які закривали дітей в спальні які плакали став боятись чужих людей. То після тих 8 занять почав повторяти початок слів а десь за добрий місяць потихеньку розговорився. І шо дуже сподобалось вона знайшла до нього підхід шо для мене було важливо так як він і так був переляканий
А на рахунок шо зарано то говорили мені майже всі але тільки вона за нього взялась бо сказала шо в нашому випадку чим швидше тим краще.
Психосоматичний центр Кривоноса11 Микусь Людмила Георгіівна
Золотое правило жизни: не переживай из-за того, чего ты не в силах изменить, прими ситуацию такой, какая она есть. Ведь мы не пытаемся изменить погоду, а просто одеваемся по погоде.
ІРЦЯ Офлайн

Впевнено спілкуюся

за дитя форуму (1)

Повідомлення ІРЦЯ » 17 серпня 2014, 11:32

Milichka написав:Ми зараз ходимо приватно на східному біля "Прогресу", 45 хв займається платимо 50 грн. Подружка, що мені порадила дуууже задоволена, за 10 занять виговорили шиплячі звуки. Але з Тіною поки контакт не знайшли, не дуже хоче ходити, каже що боїться її. Зараз хворіємо - зробили паузу, шукаю ще....

Я живу коло Прогресу мені було би супер там водити Як неважко дайте дані будь-ласка можна ів в пп. Дякую
ІРЦЯ Офлайн

Впевнено спілкуюся

за дитя форуму (1)

Повідомлення Milichka » 18 серпня 2014, 00:33

ІРЦЯ написав:Я живу коло Прогресу мені було би супер там водити Як неважко дайте дані будь-ласка можна ів в пп. Дякую
Natalinda написав:Milichka можна контакти :rose: мені місцезнаходження супер!

Дівчата, завтра напишу в ПП.

І ми в середу ідемо до нового логопеда біля 14-ї школи. Напишу враження ще про неї. Бо біля Прогресу така жіночка строга,Тіні не підійшла, хоча як спеціаліст наче не погана.

Natalinda написав:А Тіна які звуки не вимовляє? Мій дуже багато Ніби починає помалу виговорюватися, але дуже вже помалу

У Тіни "Р" і "Л" = "В" , все решта говорить. І ще коли "Ж" в середині путає з "Ш" - лоШка, ніШ))))
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Кокетка » 18 серпня 2014, 15:50

і я чекаю відгуків і контактів :rose: старшому р і л поставили на бамі в дит поліклініці, ми сходили кілька разів поняли суть і син сам собі виговорився , л за пару днів вимовив .... р якось теж недовго, а от менший ніяк не хоче, я йому л говорю, а він вміє говорити ль , і хитрує... вправи робити не хоче :dreams: тре йти до логопеда і ставити, бо те навчання і так важке а ще по суботах :scare: щось аж страшно, ну і він невпевнено себе почуває коли читає склади в яких є букви л і р
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Поперед.Далі

Повернутись до Дошколярики-бешкетники (від 3 до 6)

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість