Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
сумно, але в багатьох країнах ГВ - це майже нонсенс
а в Австралію можна їхати

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

У мене недавно була подібна проблема з лицьовим нервом. Просила лікарку назначити щось сумісне з гв. Ніби підібрала, але як виявилось, ті ліки таки не підходять для годуючих. Тому так їх і не пила, хоч боліло дико
Врятувалася гріттям і масажами. І Траумель гарно допоміг. Це так, на майбутнє. Раптом ще колись з таким стикнетесь, тьху-тьху-тьху...taranjka написав: французькі діти здоровіші від американських, але там культ здорової і дуже розмаїтої їжі. нам до цього ще далеко

а далі - інформації повно в неті/книгах, головне мати орієнтири і трохи підтрики збоку. не мала б я того - були б ми на сумішах. кр, "вирок" неонатолога - "та у тебе тут (в грудях) пусто, не муч дитину", втома, розгубленість, висіння дитини на грудях в перші три місяці в режимі 24/7, охання-ахання старшого покоління могли зробити свою справу. і часто роблять - шв здається єдиним правильним варіантом. мені теж час від часу хотілося прислухатись до тих порад, бо здавалось, що так буде простіше. але, на щастя, втрималась 
Тому дуже важлива підтримка близьких, чоловіка бо коли хтось тако починає " капати на мозги" як моя свекруха то можна просто здатися і подумати, що так дійсно краще і не потрібно того грудного годування.гра з вогнем написав:незнаю дівчата цицькосьоми - одне ємке слово, яке відразу показує ставлення жінки до ГВ
Годуємось вже 2.7 і отримуємо від цього колосальне задоволення,всіх подруг і знайомих націлюю на довготривале ГВ.На щастя, всі мої рідні дуже підтримували мене в налаштуванні ГВ.В нас все пройшло досить гладко, хоча напочатку теж була масажистка,і температура,навіть антибіотик, але й думка не закрадалася про перехід на суміш.
і тільки з позитивними емоціями 
Повернутись до Штучне вигодовування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей