Глобальні оголошення!

У світі пропагують штучне вигодовування?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Світ "зійшов з розуму"???

Повідомлення Marichka » 29 грудня 2014, 23:50

А як ти знаєш,скільки грамів не вистачало?! Я ще жодне годування не виміряла в грамах-тому і не розумію.Думаю,тут був явний брак доброї інформації і підтримки збоку.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення ІРЦЯ » 30 грудня 2014, 11:22

Marichka написав:А як ти знаєш,скільки грамів не вистачало?! Я ще жодне годування не виміряла в грамах-тому і не розумію.Думаю,тут був явний брак доброї інформації і підтримки збоку.

На рахунок доброі інформаці то згідна,бо робила все "як книжка пише" але десь таки схибила. А про підтримку збоку то виглядало так: я сама з дітьми а чоловік від зорі до зорі на рботі :cray:
Золотое правило жизни: не переживай из-за того, чего ты не в силах изменить, прими ситуацию такой, какая она есть. Ведь мы не пытаемся изменить погоду, а просто одеваемся по погоде.
ІРЦЯ Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 430 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: Два синочки 5р. і 1р.

Повідомлення Marichka » 30 грудня 2014, 16:04

Іра,а яка саме книжка пише? Хоч це вже не має значення.Слава Богу,підросли трохи і все позаду.Тепер інші питання на часі.Хай ростуть здорові і щоб все у вас було добре!!! :+++:
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Новенька » 30 грудня 2014, 16:10

Книжок і "консультантів" на тему годування в наш час вистачає. В результаті думки єдиної нема. То погано приклала; то молоко мусить бути, бо молока молока є скільки, скільки треба дитині; то від штучного харчування дитині здоров'я псую...... Порад багато. Не всім же бути ідеальним годувальницям :confused:
Новенька Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 667 раз.
Подякували: 489 раз.
Діти: Донечка

Повідомлення Marichka » 30 грудня 2014, 16:19

Ну,я думаю,що якщо будеш мати ще одну дитину,то таки вартує навчитися безкоштовно,не витрачаючи на це багато часу чи зусиль, ГВ.Мамі,яка годує , в першу чергу буде користь і велика економія сімейного бюджету.
Хоч я не думаю,що написала щось таке,щоб ображатися :confused:
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Тадей 3.07.2013

Повідомлення Новенька » 30 грудня 2014, 16:23

Я згідно, що коли всі умови для грудного годування є, а мама вибирає штучне, тут я не розумію чому.
Та тут не до образ.
Прикладання і годування грудьми - згідна , то практика, деколи і поради. Гірше, коли кажуть, що штучне псує здоров'я дитині :scare: . ЦЕ чому ж воно псує?
Новенька Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення zhuchka » 30 грудня 2014, 21:34

А чому ви думаєте, що штучне таке безневинне? В мене сімейний лікар має дуже велику статистику щодо цього і результати не вражають. Що доброго може бути у порошочку з білків коровячого молока або і ГМсоєвого? До того ж це є мертва їжа. Не ображайтесь, просто бачу, що ви не вивчили питання до кінця
zhuchka Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 29 раз.
Подякували: 124 раз.
Діти: донечка Марічка

Повідомлення Natalinda » 30 грудня 2014, 22:17

Блін, дівчата, ну от чесно, смішно і страшно водночас. Я за ГВ однозначно, сама годувала до 2-х років, догодовувала мабудь тільки в пологовому, і то не я, а в дит відділенні. ну але я не бачила що там робили, бо була під наркозом, та меньше з тим. Та якщо мама пє горілку то і ГВ не таке й безневинне буде, а якщо хвора на щось серйозне - то теж. Виходить що якщо мама не годує грудьми то краще вже нехай дитина помирає, аніж давати штучну їжу. тисячі виросли і ростуть на ШВ. Всі прям каліки? Ні ж ніби. Як на мене треба мати міру, бо безмірність теж відлякує і хочеться протестувати.
Якби я своїм подругам казала що ШВ це зло, що діти будуть хворі і фізично і психічно, бо ж контакту з мамою нема, і що взагаіл вони будуть найгіршими мамами, якщо не годуватимуть грудьми - то які мінімум половина з них не годували б.
А так я просто казала що це зручно, що корисно, що легше...але без оцих страшилок і охів ахів. Люди століттями пють коровяче молоко, і верблюже і козяче і кого там ще надоїти можна. 2 тисячі років людство не вимерло
Он на 10-й сторінці і про Німеччину писали і про Францію....порівняно з ними то ми зійшли з розуму :ha:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Новенька » 30 грудня 2014, 22:46

zhuchka написав:А чому ви думаєте, що штучне таке безневинне? В мене сімейний лікар має дуже велику статистику щодо цього і результати не вражають. Що доброго може бути у порошочку з білків коровячого молока або і ГМсоєвого? До того ж це є мертва їжа. Не ображайтесь, просто бачу, що ви не вивчили питання до кінця

А мої знайомі педіатри нічого катастрофічного в штучному не бачать, якщо грудне не можливо. Тому статистика статистиці "рознь".
Я на здоров'я не жалілась, а виросла на Малиші. А ви гарантуєте безпечність свого грудного молока? Ви споживаєте екологічно чисту їжу, ви живете в екологічно чистому середовищі?
Це дуже делікатна тема. Тому не думаю, що можна так різко говорити про страшну небезпеку, яку несе ШГ.
Новенька Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Параїл Юля » 30 грудня 2014, 22:52

Я за ГВ. Малого годувала 1.7, суміші він взагалі навіть не пробував. А моя мама мене і брата годувала меньше ніж місяць, а дальше не було молока. Раніше ж не було консультантів, інтернету, з ким порадитись як збільшити лактацію, чим і як краще годувати. Мама каже що ми їли одну манку на коровячому молоці. І зараз дуже дивується чому я малому так рідко даю манку і чому це вона не корисна якщо ми на ній виросли. І в нас хороший імунітет, мені вистачало маминої любові і тепла. Бувають різні випадки, різні погляди в людей. Я завжди тільки раджу, що годувати грудьми краще, але ніколи не говорю що я права, а та мама що годує сумішами не права. Кожний сам вирішує як краще для її дитини.
Зображення
Параїл Юля Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 133 раз.
Подякували: 242 раз.
Діти: Хлопчик Назар

Поперед.Далі

Повернутись до Штучне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість