Глобальні оголошення!

А ваш малюк повзав?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: А ваш малюк повзав?

Повідомлення LaScala » 05 липня 2012, 23:22

ой, і нам вже сім місяців і тиждень, а повзати ну ніяк не хочемо :dash: . Йорзаєм на пузі в різні боки і часом назад як гусениця сунеться, а вперед ну ніяк.
LaScala Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 95 раз.
Подякували: 81 раз.
Діти: Синусик-котусик

Повідомлення TanenRom » 06 липня 2012, 21:52

LaScala написав:ой, і нам вже сім місяців і тиждень, а повзати ну ніяк не хочемо :dash: . Йорзаєм на пузі в різні боки і часом назад як гусениця сунеться, а вперед ну ніяк.

LaScala та немає чого переживати, ось наша донечка поповзла після 9 місяців, але я її вчила повзати.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення LaScala » 06 липня 2012, 23:19

:dash: Та я тоже вчу і показую і розказую. Я сильно не переживаю, просто всі вже дістали своїми запитаннями: а повзає? нє!!! а чо?
LaScala Офлайн

Добре орієнтуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)

Повідомлення Natalinda » 06 липня 2012, 23:22

Я відповідала б "а то!"
Мій практино не повзав, там десь на початку теми є мої пости на цю тему))) Я і на гладільній дошці вчила повзати)))
Відразу пішов, ну шо я маладитині кіл на голові тесати чи шо)
Дуже хотіла щоб повзав подовше, щоб хребет укріпився якнайкраще, але то шо я хотіла і то шо хотіла дитина неспівпало)))
Так що і далі не переживайте LaScala
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення LaScala » 06 липня 2012, 23:29

От і у нас не співпадає, він вже на ножки спинається, за шось лапається і пробує вставати, а повзти не хоче, значить йому так добре. То й не хай, аби здоровий був.
LaScala Офлайн

Добре орієнтуюся

Повідомлення Mary Awa » 15 вересня 2012, 13:58

я також вже думала,що не буде лазити.Поліз в 9міс, ми й не сподівалися вже:)
Mary Awa Офлайн

Повідомлення Мата Харі » 22 лютого 2013, 20:02

дуже гарно одна мамуся написала про пересування малюка, як колобка. перекидатися колобком доня почала в 5 міс. перекидалася так по всьому дивану нівроку, тільки встигай ловити. в 6 поповзла. але. вона починає ставати!! я вважаю це не дуже добрим, та Ніка нікого й не питає. підповзає, ставить руки, підтягує ноги і стає на них. то просто стоїть на ципочках, бо й не знає що можна на ступню ставати. а то починає жопку качати: вгору-вниз, вгору вниз.
Мата Харі Офлайн

Повідомлення Sms » 23 лютого 2013, 00:01

В 4 мысяцы почала повзати на пузі, в 7 на колінах (рачкувати). Тепер ходити не хоче вчитись. Тільки встає коло опори :) Я не переживаю, бо всьому свій час:)
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Dribchuk » 23 лютого 2013, 00:11

Sms в нас точно так само було. Повзала довго, але наша невропатолог казала що то дуже добре. Був вроджений гіпотонус мязів, то казала що такі дітки до року взагалі на ніжки не встають, а вона з 10міс коло опори вставала, а в рік і місяць пішла сама.Сіла аж в 10 міс. Дуже нам допомогли професійні масажі , після них почала ходити значно впевненіше. А так то я щодня робила їй сама масажик і вправи на фітболі ,які нам дікарка показала і купали з місяця в великій ванні, давали вволю "наплаватися". Одним словом ми зробили великі успіхи в плані подолання гіпотонії. Я звичайно трохи переживала що ми пізніше сіли, пізніше пішли, але слова лікарки мене дуже заспокоювали і підбадьорювали.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Sms » 23 лютого 2013, 00:26

Dribchuk написав:Sms в нас точно так само було. Повзала довго, але наша невропатолог казала що то дуже добре. Був вроджений гіпотонус мязів, то казала що такі дітки до року взагалі на ніжки не встають, а вона з 10міс коло опори вставала, а в рік і місяць пішла сама.Сіла аж в 10 міс. Дуже нам допомогли професійні масажі , після них почала ходити значно впевненіше. А так то я щодня робила їй сама масажик і вправи на фітболі ,які нам дікарка показала і купали з місяця в великій ванні, давали вволю "наплаватися". Одним словом ми зробили великі успіхи в плані подолання гіпотонії. Я звичайно трохи переживала що ми пізніше сіли, пізніше пішли, але слова лікарки мене дуже заспокоювали і підбадьорювали.

Ми були в невролога. В нас в тому плані все нормально ніби. Вона встала на ніжки в 7 місяців, але не проявляла до ходіння жодної цікавості, бо на вколішках швидче :crazy: А зараз на дворі я її час від часу витягую з колясочки і ставлю на ніжки і вона хоче ходити потрохи :) Тому думаю до 1,5 роки підем і ще й бігати буде, мама не горюй :crazy:
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Поперед.Далі

Повернутись до Карапузи (до 3 років)

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей