Pavloo написав:Я сам лікувався від алкоголізму кілька років тому. Після багатьох зривів я зрозумів, що мені потрібно більше, ніж просто кодування або медикаменти. Я пройшов курс, який поєднував лікування медикаментами, терапевтичні сеанси та групові зустрічі. Це допомогло не лише позбутися залежності, а й навчитися жити без алкоголю. Якщо чесно, не було якихось чудо-методів, але саме комплексний підхід та підтримка зробили свою справу.
Я теж був одним із тих, хто завжди казав, що «не можу зупинитися». Спробував різні методи: від питного кодування до відвідувань психотерапевтів, але не давало довгострокового ефекту. Коли мені запропонували Кодування від алкоголю ціни
https://narcologist.kiev.ua/uk/koduvann ... j-v-kiievi в клініці Гальченка, я був налаштований скептично, але все ж таки зважився. Спершу мені підшили препарат, а потім пройшов програму реабілітації.
Так, спочатку було складно, але жодного разу не пошкодував, що вибрав саме це лікування. Лікування - це не тільки медпрепарати, а ще й робота з психологами, які допомагають подолати залежність на ментальному рівні. Тут тебе не засуджують, а підтримують, і кожен етап лікування це новий крок до життя без алкоголю. Тепер можу чесно сказати, що від алкоголізму можна вилікуватись, якщо підійти до процесу з розумом.