Глобальні оголошення!

Місце для відпочинку на вихідні!

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Місце для відпочинку на вихідні!

Повідомлення Pavloo » 15 червня 2025, 22:03

Шукаю місце для відпочинку на вихідні в Київській області. Можливо, хтось може порадити перевірений комплекс з комфортними умовами? Хочеться відпочити з сім'єю або друзями, але без зайвих розкошів. Щоб було спокійно, красиво і без метушні.
Pavloo Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Re: Місце для відпочинку на вихідні!

Повідомлення Анна123 » 15 червня 2025, 22:10

Я недавно був в одному чудовому місці в Київській області, де можна прекрасно провести вихідні. Там є не тільки комфортні номери, а й гарна територія для прогулянок. Відпочинок спокійний, без зайвої метушні. Для сім'ї з дітьми теж буде цікаво, адже є дитячі майданчики та різноманітні розваги. Взагалі, таких комплексів чимало, але важливо вибирати місця, де ви зможете по-справжньому відпочити від міської суєти.
Анна123 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Yaiti » 15 червня 2025, 22:10

Особисто я для вихідних в Київській області часто обираю місця, де є можливість покататися на велосипедах або прогулятися на свіжому повітрі. Ідеально, коли є відкриті території, де можна посидіти біля озера або річки, відпочити в тіні дерев. Вибір великий, але краще орієнтуватися на місця, де є обов’язкова умова — тиша і природа. Це точно дозволить відновити сили після робочого тижня.
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.

Повідомлення Pavloo » 15 червня 2025, 22:12

Yaiti написав:Особисто я для вихідних в Київській області часто обираю місця, де є можливість покататися на велосипедах або прогулятися на свіжому повітрі. Ідеально, коли є відкриті території, де можна посидіти біля озера або річки, відпочити в тіні дерев. Вибір великий, але краще орієнтуватися на місця, де є обов’язкова умова — тиша і природа. Це точно дозволить відновити сили після робочого тижня.

Привіт! Якщо шукаєш відпочинок на вихідні київська область раджу круте місце недалеко від Києва, це Greblya Club Spa&Resort. Я нещодавно там відпочивав на вихідні і залишився дуже задоволений.
Це не просто готель — тут справжній комплекс для релаксу. Природа, чисте повітря, тиша — для мене це ідеальне місце, щоб втекти від міського шуму. Є всі умови для відпочинку: спа-послуги, басейн, сауни, а ще дуже класні номери. Я, наприклад, з другом забронював двомісний номер, все на вищому рівні. Тому якщо хочеш відпочити від Києва на вихідні, рекомендую!
Зображення
Pavloo Офлайн

Почуваюся, як вдома

Діти: хлопчик, дівчинка

Re: Басейн

Повідомлення Юджина » 26 червня 2025, 22:17

Ми також басейн для відпочинку на дачі придбали. Тепер підстилки під басейн шукаємо. Підкажіть, де якісні продають?
Юджина Офлайн

Впевнено спілкуюся

Re: Басейн

Повідомлення Симпатяжка » 26 червня 2025, 23:29

А ви підстилки під басейн можете тут https://intex-land.com/doglyad-za-basejnom/pidstylky-pid-basejny наразі знайти. Це актуальні пропозиції високої якості. Асортимент пристойний. І ціна прийнятна. Замовлення приймаються онлайн. Також послугами цих профі користувалися. Сервіс чудовий.
Симпатяжка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Діти: Валерія

Повернутись до Карапузи (до 3 років)

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей