Глобальні оголошення!

Шукаю курси для фотографів новачків

Модератор: ksana

Шукаю курси для фотографів новачків

Повідомлення Yaiti » 30 березня 2025, 20:42

Я нещодавно зацікавився фотографією, але не знаю, з чого почати. Хотів би знайти курси для новачків, які допоможуть навчитися основам, розібратися в техніці, композиції та основах постобробки. Можливо, є якісь варіанти, які підходять для тих, хто тільки розпочинає свій шлях у фотографії?
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Шукаю курси для фотографів новачків

Повідомлення epter » 30 березня 2025, 20:42

Якщо шукаєш курси для новачків, рекомендую звернутися до фотошколи Зелений квадрат https://green4.photo/uk/photo_courses/start_online/ це чудове місце, де тебе навчать всьому, що потрібно для початку. Вони мають програми, які охоплюють всі важливі аспекти: від теорії до практики, включаючи технічні аспекти фотоапаратів і основи композиції. Більш того, ти зможеш отримати реальний досвід через практичні заняття, що дозволить тобі впевнено використовувати отримані знання. Викладачі школи мають великий досвід у галузі і завжди готові допомогти учням освоїти складні моменти. Це дійсно один із кращих варіантів для тих, хто хоче почати свою подорож у фотографії з правильної основи.
epter Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Повідомлення xtremeshammy » 06 квітня 2025, 18:40

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 06 травня 2025, 16:01

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повернутись до Товари/Послуги

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей