Хочу поділитись своїм досвідом використання послуг лазерної епіляції. Вже кілька місяців тому я вирішила випробувати цю процедуру і жодного разу не пошкодувала про свій вибір https://obyava.ua/ua/blog/chim-vidrizny ... aciji.html
Чому обрала саме лазерну епіляцію:
Довгостроковий ефект. Після курсу процедур волосся практично перестало рости. Це неймовірно зручно, особливо у літній період.
Комфорт процедури. Сучасні апарати працюють дуже м'яко, дискомфорт мінімальний.
Професіоналізм спеціалістів. Персонал клініки – справжні експерти своєї справи. Усі пояснюють, показують, допомагають.
Гігієнічність. Процедура проводиться у стерильних умовах, використовуються одноразові матеріали.
Порівняння з депіляцією:
Депіляція – це тимчасове рішення. Ефект триває всього 2-4 тижні, після чого волосся починає рости знову.
Лазерна епіляція дає тривалий результат. Після повного курсу волосся не з'являється місяцями, а згодом його зростання значно сповільнюється.
Мої враження:
Після першого сеансу вже помітно результат. Шкіра стає гладкою і це відчуття триває набагато довше, ніж після депіляції. Процедура проходить комфортно, без болю та дискомфорту.
Рекомендації:
Якщо ви хочете забути про проблему небажаного волосся надовго, лазерна епіляція – це те, що вам потрібно. Процедура коштує своїх грошей та часу. Результат перевершить усі ваші очікування!
Однозначно рекомендую всім, хто хоче отримати довгостроковий ефект та забути про щоденний догляд за шкірою. 5 із 5!