Глобальні оголошення!

Як безпечно і швидко перевозити товари з Китаю?

Модератор: ksana

Як безпечно і швидко перевозити товари з Китаю?

Повідомлення Yaiti » 18 квітня 2025, 17:25

Я зараз готую запуск свого першого онлайн-магазину з екотоварами, хочу замовляти бамбукові щітки, багаторазові серветки та інші дрібниці з Китаю. Але взагалі не розумію, як правильно організувати доставку — що краще: прямий контракт з фабрикою чи посередник? І як усе це проходить через митницю? Дуже не хочу втрапити в халепу або затримати відправлення для клієнтів. Можливо, хтось уже стикався з цим і може поділитись досвідом? Бо трохи панікую і не знаю, з чого почати, щоб усе зробити правильно.
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Як безпечно і швидко перевозити товари з Китаю?

Повідомлення Миледи » 18 квітня 2025, 17:26

Я працюю з китайськими постачальниками понад п’ять років. Рекомендую не зв’язуватись із транспортуванням самостійно, особливо на початку. Краще співпрацювати з компанією, яка займається логістикою під ключ: вони займаються і перевіркою постачальника, і доставкою, і митним оформленням. Це зменшує ризики, економить час і нерви. У договорі має бути чітко прописано, хто відповідальний за які етапи перевезення. Також зверни увагу, чи є у партнера склад у Китаї — тоді можна консолідувати товари з різних фабрик.
Миледи Офлайн

Впевнено спілкуюся

Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення Yaiti » 18 квітня 2025, 17:26

Схиляюсь до варіанту з логістичним партнером — здається найбільш надійним. Ще питання: чи варто перевіряти фабрику до замовлення? І як зрозуміти, що ціни не завищені? Не хочеться платити зайве, але й ризикувати якістю не маю права — репутація магазину на кону.
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Миледи » 18 квітня 2025, 17:26

Ваші побоювання абсолютно виправдані — з китайськими фабриками бувають нюанси, тому краще все робити через професіоналів. Гарна логістична компанія може не лише організувати транспортування, а й перевірити товар перед відправкою: зробити фото- чи відеозвіт, перевірити комплектацію, відповідність опису. Щодо оплати — стандартна практика: 30% передоплати, решта після інспекції товару. Якщо хочете уникнути ризиків і отримати надійного партнера, який усе це забезпечить, рекомендую звернутись на сайт КИЙ АВІА КАРГО. Вони займаються доставкою вантажів з Китаю https://www.cargo-ukraine.com/country/vantazhoperevezennya-v-kitaj/ під ключ, мають великий досвід, і їхня команда дійсно допомагає бізнесу зекономити час, гроші й нерви. Користувався їхніми послугами не раз — усе на рівні.
Зображення
Миледи Офлайн

Впевнено спілкуюся

Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення Falana » 11 червня 2025, 14:14

Мені також такі послуги потрібні. Дякую за інформацію.
Falana Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.

Повідомлення Mirena » Вчора, 13:46

Замовляю доставку вантажу з Китаю https://eur-ex.com/poslugy/vantazhni-perevezennya/aziya/kytaj/z-kytayu/ через компанію EUROEX — надійного оператора міжнародних вантажних перевезень, який забезпечує повний супровід логістичного процесу, оптимальні терміни доставки та конкурентні тарифи. Завдяки професійному підходу EUROEX, мій бізнес отримує вантажі вчасно та без зайвих ризиків. Умови співпраці з ними мені ідеально підходять. Раджу також до співпраці.
Mirena Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.

Повернутись до Товари/Послуги

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей