Глобальні оголошення!

Постель для лета

Модератор: ksana

Постель для лета

Повідомлення Olesh » 05 травня 2025, 15:35

Привет всем! Лето уже на носу, и я вот думаю — стоит ли менять постель на что-то более лёгкое? Кто-то реально чувствует разницу или это всё маркетинг?
Olesh Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: Дівчина та хлопчик

Re: Постель для лета

Повідомлення Erratum » 05 травня 2025, 16:38

Приветик! Я раньше тоже не верила, пока не попробовала бязь летом. Это прям другой уровень сна — ткань дышит, не липнет к телу. Советую заглянуть на сайт Postelno — там можно купить постельное белье из бязи https://postelno.com.ua/postelnoye-bele ... -bele-Bjaz , очень приятная на ощупь ткань, как раз на тёплую погоду. И по цене нормально, не надо переплачивать за «летние коллекции».
Erratum Офлайн

Впевнено спілкуюся

Діти: Двоє.

Повідомлення Vasiliska » 22 травня 2025, 13:29

Актуально, якраз шукаю де можна купити якісну постільну білизну
Vasiliska Офлайн

Добре орієнтуюся

Повідомлення Barmaleika » 23 травня 2025, 11:42

Можу порадити інтернет-магазин Bedlen, якщо Вам потрібна якісна постільна білизна преміум класу bedlen.com.ua Цей магазин пропонує широкий асортимент постільної білизни, виготовленої з високоякісних матеріалів, таких як єгипетська бавовна, сатин та тенсел. Продукція Bedlen відзначається не лише естетичним дизайном, але й довговічністю та комфортом у використанні. У каталозі магазину ви знайдете різноманітні комплекти постільної білизни, включаючи однотонні варіанти, моделі з вишивкою та жакардові комплекти. Розміри також різноманітні: від стандартних односпальних до сімейних комплектів. Кожен виріб проходить ретельний контроль якості, що гарантує його відповідність високим стандартам.
Barmaleika Офлайн

Добре орієнтуюся

Діти: 1

Повернутись до Товари/Послуги

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей