Модератор: ksana
Yaiti написав:Дуже сподіваюсь, що ти зможеш мені щось порадити, бо я вже кілька днів блукаю по різних сайтах і ніяк не можу знайти нормальну жіночу сорочку великого розміру. Усе або надто вузьке, або якість сумнівна, або взагалі якісь дитячі фасони. Я шукаю щось просте, але зручне і красиве, не мішок, а нормальну річ, яку можна одягнути на роботу чи прогулянку. І головне, щоб був великий розмір, бо мені потрібен комфорт, а не експерименти зі стрейчем. Може, знаєш, де можна замовити щось вартісне онлайн?
Yaiti написав:Я теж вже зрозуміла, що в тих магазинах, де все для “універсального клієнта”, нічого путнього не знайдеш, бо ніхто не враховує, що не всі — стандартного розміру. А ще дуже дратує, коли в описі пише одне, а на ділі – зовсім інше. Я вже кілька разів повертала замовлення саме через це. Тому й хочу знайти щось перевірене — онлайн-магазин, де справді є жіночі сорочки великого розміру і щоб фото відповідали реальності. Може, вже пора не експериментувати, а скористатись твоїм досвідом?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей