Глобальні оголошення!

Шукаю де замовити жіночу сорочку великого розміру

Модератор: ksana

Шукаю де замовити жіночу сорочку великого розміру

Повідомлення Yaiti » 22 квітня 2025, 22:27

Дуже сподіваюсь, що ти зможеш мені щось порадити, бо я вже кілька днів блукаю по різних сайтах і ніяк не можу знайти нормальну жіночу сорочку великого розміру. Усе або надто вузьке, або якість сумнівна, або взагалі якісь дитячі фасони. Я шукаю щось просте, але зручне і красиве, не мішок, а нормальну річ, яку можна одягнути на роботу чи прогулянку. І головне, щоб був великий розмір, бо мені потрібен комфорт, а не експерименти зі стрейчем. Може, знаєш, де можна замовити щось вартісне онлайн?
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Шукаю де замовити жіночу сорочку великого розміру

Повідомлення Миледи » 22 квітня 2025, 22:33

Yaiti написав:Дуже сподіваюсь, що ти зможеш мені щось порадити, бо я вже кілька днів блукаю по різних сайтах і ніяк не можу знайти нормальну жіночу сорочку великого розміру. Усе або надто вузьке, або якість сумнівна, або взагалі якісь дитячі фасони. Я шукаю щось просте, але зручне і красиве, не мішок, а нормальну річ, яку можна одягнути на роботу чи прогулянку. І головне, щоб був великий розмір, бо мені потрібен комфорт, а не експерименти зі стрейчем. Може, знаєш, де можна замовити щось вартісне онлайн?

Мала схожі труднощі, коли шукала одяг для себе після пологів. Усе або не лізе, або взагалі не для життя. Насправді іноді краще не шукати в масових магазинах, бо там з розмірами або перебільшують, або навпаки — занижують. Зверни увагу на сервіси, які орієнтуються саме на комфорт і гармонійні силуети, а не просто наштамповані стандартні моделі. Особливо, коли йдеться про базові речі, як от сорочки — краще шукати там, де розуміють потреби різних фігур.
Миледи Офлайн

Впевнено спілкуюся

Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення Yaiti » 22 квітня 2025, 22:33

Я теж вже зрозуміла, що в тих магазинах, де все для “універсального клієнта”, нічого путнього не знайдеш, бо ніхто не враховує, що не всі — стандартного розміру. А ще дуже дратує, коли в описі пише одне, а на ділі – зовсім інше. Я вже кілька разів повертала замовлення саме через це. Тому й хочу знайти щось перевірене — онлайн-магазин, де справді є жіночі сорочки великого розміру і щоб фото відповідали реальності. Може, вже пора не експериментувати, а скористатись твоїм досвідом?
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Подякували: 0 раз.

Повідомлення Миледи » 22 квітня 2025, 22:34

Yaiti написав:Я теж вже зрозуміла, що в тих магазинах, де все для “універсального клієнта”, нічого путнього не знайдеш, бо ніхто не враховує, що не всі — стандартного розміру. А ще дуже дратує, коли в описі пише одне, а на ділі – зовсім інше. Я вже кілька разів повертала замовлення саме через це. Тому й хочу знайти щось перевірене — онлайн-магазин, де справді є жіночі сорочки великого розміру і щоб фото відповідали реальності. Може, вже пора не експериментувати, а скористатись твоїм досвідом?

Так, ти абсолютно права, і я можу порадити те, чим користуюсь сама. Є дуже зручний інтернет-магазин — Lingerie.ua, де можна без зайвих зусиль знайти саме жіночі сорочки великого розміру https://lingerie.ua/uk/catalog/zhenskie-nochnye-rubashki-bolshih-razmerov у них добре продуманий фільтр розмірів, усе чітко по категоріях, і найголовніше — речі відповідають фото і описам. Матеріали приємні до тіла, фасони адаптовані до різних типів фігур, а не просто масштабовані з маленького розміру. Ціни там не захмарні, доставку роблять швидко, а ще є обмін, якщо раптом щось не підійде.
Я останній раз брала там собі сорочку з натуральної тканини з вільним кроєм — ідеально на кожен день. Раджу подивитися саме в цьому магазині, бо вони спеціалізуються і на зручності, і на стилі, без зайвого пафосу, що дуже рідко зараз буває.
Зображення
Миледи Офлайн

Впевнено спілкуюся

Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Повернутись до Товари/Послуги

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей