Глобальні оголошення!

Мамусі дарують відчуття свята Миколая!!! 2010. Завершено

Модератори: Natalinda, ksana

Re: Мамусі дарують відчуття свята Миколая!!!

Повідомлення Oksana » 18 грудня 2010, 23:05

:) як малявки позасипають хіба, бо фотік в них в кімнаті, а татко мені сьогодні зробив вихідний, і пішов сам їх вкладати :) але як заснуть то попробую дійстати і викласти фотки ;-) шкода, що не додумалась до цього зразу, і не сфоткала ще тоді, коли запакованим було, щоб і ви побачили як то краса була :) ну, правда, в мене малятка напевно і не дали б сфоткати, бо вони аж пищали, так хотіли подивитись, що там :zybu:
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення ksenja » 18 грудня 2010, 23:13

і мій Миколайчик вже є :dance: ,правда не встигла сьогодні забрати і треба чекати аж до понеділка :ugeek: Так цікаво що там і від кого?????? :-|
ksenja Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 236 раз.
Подякували: 276 раз.
Діти: три донечки

Повідомлення Melisa » 18 грудня 2010, 23:21

а я поки вся в ожиданії. мені тоже цікаво хто і шо. нині миколай до менен е прийшов, видно завтра буде. терпцю не хватає, дівки!!!!!!! :zybu:
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення Oksana » 19 грудня 2010, 00:06

:) Неля, як я тебе розумію :) Я так само свого чекала з нетерпінням!!! Думала, що також вже напевно завтра прийде, а він взяв і прийшов коли вже не чекала навіть :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: І твій Миколайчик тебе обовязково тебе завтра найде :kiss girl: :roses: ,
Вобщім терпцю в мене немає чекати на фотік, викладаю те, що телефоном наклацала. За якість вибачайте, все таки телефон, але думаю красу того всього це не приховає :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa:

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

цукерки і мандаринки я вже лопаю, поки загружаю :oops:
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Oksana » 19 грудня 2010, 00:25

а ще, той помічник Миколая, що приніс нам пакуночок такий приємний!!! :) Ще й з шапочкою спеціальною, новорічною :) Як то Миколай вміє гарно вибирати помічників ;-)
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Любов » 19 грудня 2010, 10:59

І до нас вчора ввечері прийшов Миколай і приніс дуже гарний подаруночок :aaaaa: . Мильні пелюстки у вигляді троянд, рамочку для фото, пробничок парфумів, слінгобуси з сережками, цукерки і мандаринки :dance: . Цікаво як він дізнався, що я хотіла ще одні слінгобуси. Синочкові вони так сподобалися, що змогла забрати їх тільки коли він заснув, весь вечір не випускав з ручок і гриз :) . Зараз спить в мене на руках і тримається за буси :zybu: . Миколайчикові велике спасибі за подаруночок :kiss girl: :roses: , так приємно :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa:
Ось фото подаруночка
Зображення
Зображення
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення happymami » 19 грудня 2010, 11:47

Ваааау.
А я таки розпакувала нині той заповітний подаруночок від таємних миколайчиків. Ваааау. Як ви знали?????? :thumbsup: Общім, Нелю я розсекретила. Такшо, відро чаю за мною :zybu: . А от хто ще? Так як мені теж шкарпетки були, як і Оксані, то мабуть в мене той самий Миколай. От тіко б згадати, хто Оксані дарував ;-) . А я фотіка не маю. Шось придумаю
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Tiger_Sofia » 19 грудня 2010, 13:58

Всім найщиріші привітання. :aaaaa:
Я такий радий, що вдалося заглянути на форум.
Емоцій - купа.

Хеппімама, може відро чаю для Нелі забагато, чи то на всіх.
От тепера мучся :P :P :P

А домене тоже прийшов Миколайчик. Дуже-дуже неочікувано.
Я був в приємному шоці.

Сфотографувати те, що мені подарували не получиться, бо в об'єктив не влізе :zybu: .
Воно більше ніж мій ноутбук ))))
А подарувала мені Любов (шкода, що не моя ;-) , тіко б її чоловік того не прочитав) величезний коврик для мишки (спеціально для ігор)
Тож тепер мої любі дітки, мамусі і татусі і вже може бабусі, виручайте мене і даруйте мені ігри, бо ніяких немаю :zybu:

Дуже просив би, щоб Любов відгукнулася, бо маю і для неї подаруночок. Передати чоловіком трохи стормозив :ugeek:

Дякую всім, зокрема ЛЮБОЧЦІ (Хеппімамі), Малій-Карті, Мешканці (вибачте, всіх не перерахую, бо й по ніках не всіх пам'ятаю) за створення такого чудового свята у нас на форумі. :dance:
Впусти Бога в своє серце, і дозволь Любові керувати своїм життям. І тоді ти побачиш Всесвіт.®
І зрозумієш, що щастя завжди було поруч ©
Зображення
Tiger_Sofia Офлайн

Примара форуму...

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 32 раз.
Подякували: 140 раз.
Діти: Всі форумчани :)))

Повідомлення Dashko » 19 грудня 2010, 16:54

Дівчата, і я вже отримала подаруночок :o :o :o
Такий гарний, словами не описати. :thumbsup: Доберуся ввечері до фотіка, зразу виставлю на форум, щоб всі побачили!

Дуже-дуже дякую своєму Миколайчику! :kiss girl:
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Melisa » 19 грудня 2010, 17:50

Аааа, я теж вже отримала. Бились з дитям, хто буде розпаковувати. А там стільки всього багато!!!!!!!!!!! Я навіть не сподівалась.
ВЕлике щире спасибі своєму Миколаю. Подарки просто шикарні: книги, блокнот, відкритки, ялинка, яку ще тре на конкурс склеїти, ручки кольорові сумочка для мобільного у вигляді зайця і набір місяця і зірочок, таких, що світяться ввечері. І це все гарно запаковано в окремі кульочки. Ну до чого красиво! Естет-мій Миколайчик. :zybu:
Я просто в захваті!!!!!!! Довольна, не то слово.
Дууууууууууууууууууууужеееееееееееееееееееееееее дяяяяяяяяяяяяяяяяккккккккккуууууууууууууууююююююююююююююююююююююююю!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Миколай, я тебе люблю!
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

Все-таки признайтесь, хто це.

Пі.Сі. Радікал глючить. фотки скину пізніше.
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Архів акцій і конкурсів

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей