Глобальні оголошення!

Мамусі дарують відчуття свята Миколая!!! 2010. Завершено

Модератори: Natalinda, ksana

Re: Мамусі дарують відчуття свята Миколая!!!

Повідомлення TattyMummy » 17 грудня 2010, 16:34

Я отримала від Миколая подаруночок !!!!!!!
:aaaaa: :aaaaa: :aaaaa:
Насправді тішилась як дитина!!! (чоловік збоку дивився - то сміявся з мене :) )
Дякую Миколаєві - подаруночок просто супер - а радості з того ще більше :o :o :o

Підгледів Миколай мою любов до синьоносих ведмедиків Tatty Teddy. Маю вже величеньку колекцію їх. Яка ж була моя радість, коли відкривши коробку, побачила там оце горнятко з улюбленим Татіком.
Тепер я п"ю смачнючий чай з улюбленого горнятка! :kiss girl:
Зображення
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення kamisia » 18 грудня 2010, 15:40

а мій Миколай не мав сили стукати в двері, мало стукав..... а я шей пилесосила...... тре йти до Лесі по подарунок, я до неї і так маю йти, але то було неспішно, а тепер...... мені терпцю брааакує!!!!!!!!!!!!!
Ну и что что ветер в голове, зато мысли всегда свежие
Поганий правопис розвиває уяву

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 463 раз.
Діти: чудо Софія

Повідомлення Naya » 18 грудня 2010, 15:46

Ходи, ходи...

А мій Миколай приніс мені те, до чого я маю слабість - до всілякого кухонного причандалля :)
То я тепер маю ще одну банку для сипучих. Мені якраз бракувало ше пару банок :o :o :o :o
Я задоволена!!!
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення happymami » 18 грудня 2010, 18:57

Ну шо? Камісія!!! Ти вже була в Наї???)))) Казав Миколай. шо блоявся Софію твою розбудити, тому не тарабанив пів години :zybu:

А мені а мені а мені пришов подарунок також. Але як прийшов? Не сам)) А я його кліщами витягувала з нашого Миколая :lol: Бо він то сказав, шо мені шось має, але віддавати не хотів :P

Я маю зубну щітку на батарейках :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: Завжди боялася собі таку купувати, то тепер всі мої страхи треба переступити і сяяти посмішкою :zybu: . Так неочікувано воопше.

А ще я знаю, що є на форумі люди, які теж отримали подарунки. ПРИЗНАВАЙТЕСЯааа
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення kamisia » 18 грудня 2010, 19:25

то Андрейко твій був Миколайом? Чуєш Любка, признавайся!!!!

А мені подарували книжку для Софки, АФІНЕННННАААААААА, ПРОСТО СВЕРХ СУПЕРЛЮКС!!!! і ше кремчик на мої нещасні конечності(руці) і гель для душу, чиста буду....... :aaaaa:
Хто такий файний Миколай, а ну признавайтесь, кому дякувати???
Ну и что что ветер в голове, зато мысли всегда свежие
Поганий правопис розвиває уяву

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 463 раз.
Діти: чудо Софія

Повідомлення happymami » 18 грудня 2010, 19:36

kamisia написав:то Андрейко твій був Миколайом? Чуєш Любка, признавайся!!!!

Нє. Мій Андрейко а також ше кілька людей були нашими кур*єрами. а от хто тобі дарував нещасні конєчності, то вже остається тіко в здогвдках мучитися :zybu: . мабуть той, хто бажає, аби твої конєчності виглядали краще :zybu: . Значить певно той, хто твої конєчності добре знає :lol: ;-) . Шось ніхто не признається ні за шо :head: . Певно то вам помилково якихось чужих Миколаїв дали :zybu: . З інших форумів. чи шо :zybu: :zybu: :zybu:
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення happymami » 18 грудня 2010, 20:09

Дівкиии, ви шо подурілиии???? До мене теж Миколай шойно прийшов. ЩЕ ОДИН :scare: :scare: :scare: :scare: . Вірніше, їх там кілька я так зрозуміла. Бо відкрити мені не дають :gore: . Признавайтеся бігом кому тут не було чим зайнятися??? Та ви шо??? Та я ж ні на яких городах тепер не відпрацюю. А ШО ТАМ??? :scare: :scare: :scare: . Я аж не знаю, шо маю робити. ше-м Миколая не настало, а я вже з торбою подарунків. Ну ви даєте. Я й не планувала цьогоріч стільки подарків. Добре, що я тепер маю щітку зубну, з якою ніякий карієс від надміорного вживання солодощів не страшний :lol: :lol: :lol: . Блін, кому я маю тепер городи копАти? ;-) Признавайтеся
Я ж маю уже один подаруночок. Бо так си стресло, що одна наша форумчаочка мала би лишитися без подарунка, то я їй підготувала сюрпрайз. Відповідно і мені дістався "миколайчик". А ви, мої зузульки, переживали, шо я лишуся без свята? Та ви шо. Я так тішуся спогляданням отої метушні навкруги ваших пакуночків. Троха Тернополю дали жару ;-) . Для мене найбільшим подарунком були б ваші позитивні емоції і солоденьке молочко для ваших горобчиків. Блні. Я аж плакати зараз буду. Розчулилася. Шоб ви були здорові. Завтра зранку облізатільно розпакую той пакетик заповітний і таки дам вам по попках нечемних :oops: :P . Часу забагато мали? Хотілося вам морозитися??? Я вам так того не залишу :mad: . Вміла би пекти, то би торта напекла три метра. А так прийдеться вас просто чайом поїти по черзі. от тіко дізнаюся, хто ж то такий в нас шустрий на форумі ;-) :kiss girl: . ДЯЯЯЯКУЮЮЮЮ, я аж ще в шоці :oops:
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mari » 18 грудня 2010, 20:30

А мені... ага.. таке класне приніс- гель для душу, я зразу пішла ванну пускати і себе любити. Знав що нести красивим дівчатам. А ще- дуже гарну книжечку про св.о.Піо і цукерки і мандаринки, яких я якраз не встигла купити.

Я задоволена дуже.Дякую. :kiss girl:
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Oksana » 18 грудня 2010, 22:38

ааааа, ураааааа!!!!!!!!!!!!!! До мене прийшов МИКОЛАЙ!!!!!!!!!!!! :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: А класняцкий який!!!!!!! :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: Стільки всього, і все просто безподобне!!!!!!!!!!!!! Я в захваті!!!!!!!!!!!!! Це і книжечка з колядками, щедрівками, віршиками і загадками (саме з новорічними, будемо мати з дітками, що читати-співати і вчити :dance: ) і мило РУЧНОЇ РОБОТИ (я досі сижу і нюхаю його, такий чарівний запах :oops: ) і носочки діткам (Миколайчику, ти чарівник, бо теплих носочків в нас якраз не було, а я все забувала купити :aaaaa: ), і магнітик на холодильник у вигляді сніговичка (доця з ним навіть спати хотіла йти, такий гарненький ;-) ) і ще, і ще, цукерки з мандаринками :dance: :dance: :dance: :aaaaa:

ДЯКУЮ, МИКОЛАЙЧИКУ (ти приніс море радості, і не тільки мені, а ще й моїм діткам)!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss girl: :kiss girl: :kiss girl: (а може мій Миколайчик зізнається хто він :oops: подякувала б особисто)
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення Oksana » 18 грудня 2010, 22:48

і ще...забула написати :) це все було таааааак гарно запаковано :aaaaa: в спеціальний мішечок, стрічечкою завязано і ще й з відкриточкою від Миколайчика з привітанням :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: ....

ДУЖЕ-ДУЖЕ ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roses: :roses: :roses:
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Архів акцій і конкурсів

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість