До уваги всіх наших господиньок! Ваші кулінарні шедеври потрібно принести завтра на 12.30 год. (не швидше) в катехитичний клас Архикатедрального собору УГКЦ (вул. Сагайдачного,14, біля входу в державний обласний архів). Хто не знатиме куди йти, дзвоніть. Телефон напишу в пп.
Дівчатка, дуже перепрошую, але цього разу я нічим не допоможу... Дитина щось дуже вредна, з рук не злазить і я нічого не можу зробити... Вибачте, що підвела...
Дуже дякуємо nataljka, Kisja, smailik_m, Любов за смачнющі кексики, які Ви спекли! Пригощання-дугестація відбулося гарно. Парафіянам Архикатедрального собору дуе сподобалося. Також хочу подякувати маленьким помічницям Анні-Марії (донечці Марі) та Насті, її подрузі. Дівчатка допомагали нарізати та роздавати випічку. Дівчатка, ви всі молодці!!! Без Вас не було б такого приємного частування Також спасибі о.Мартину, що допоміг все організувати! Вийшло гарне маленьке свято, навіть погода була: дощик не падав. Хай Бог помагає Вам всім! З Днем Матері, мамусі!
особлива вдячність КСАНІ за неймовірну допомогу !!!!!!!!!!!!!!!
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.