Глобальні оголошення!

Найвесняніша форумчанка!!!

Модератори: Natalinda, ksana

Найвесняніша форумчанка!!!

Повідомлення Руженка » 20 лютого 2011, 15:42

Бачу ми голосуємо за найкрасивішу жінку України!!! А чом би нам не проголосувати за найкращу жінку нашого форуму??? Хто за??? Модератори прошу узгодження!!!)))
Востаннє редагувалось Руженка в 20 лютого 2011, 19:21, всього редагувалось 1 раз.
Руженка Офлайн

Re: Найкрасивіша форумчанка!!!

Повідомлення krapk@ » 20 лютого 2011, 15:54

ну, не знаю, краса такі відносна штука... Крім того є такі що і не знають один одного в реалі. Просто по фотках??? Трохи суб'єктивно буде? Я тебе знаю за тебе голосую, чи ні???
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Руженка » 20 лютого 2011, 15:58

Звичайно, що краса справа індивідуальна!! Кожному своє))) Комусь подобаються блондинки, комусь брюнетки. Хтось любить грецький профіль - інші ніс картопелькою)))))

Я якби голосувала, то була б обєктивною. НЕ ЧЕРЕЗ ТЕ, ЩО ЗНАЮ КОГОСЬ В РЕАЛІ, А ХТО ДІЙСНО СПОДОБАВСЯ. Наприклад я на перемогу не претендую. хоча і створила таку темку. А чо?? Весна йде, треба красу будити!!!!!!!!!!
Руженка Офлайн

Повідомлення Nymydora » 20 лютого 2011, 17:05

створюйте! я вже знаю, за кого буду голосувати ;-) А всім тим учасницям, хто не виграє в основній номінації, модератори продумають інші номінації, щоб ніхто не образився. Буде весело!
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення happymami » 20 лютого 2011, 17:18

ок. давайте тоді розказуйте, як ви то бачите? Кожна учасниця має вислати своє кросіве фото? Давайте може назвемо не сама красива. бо красиві дійсно всі мамусі, а назвемо... ии. як би то назвати... Може найвесняніша? Ну типу мамуся-весна?
То раз. А два - фотографії якого періоду слати? Може в когось фотки ще 10річної давності, коли ми були молоді і зелені і кросіві :hhh: . Тобто, я би хотіла тоді знати які ті фото мають бути. Ну і чи портретні. чи в повен хріст, чи тут вже без нюансів... Знаю, що є в нас одна форумчанка, в котрої є така фотосесія обалдєнна, шо я б її на вулиці не впізнала, якби не знала шо то вона ;-) . Бо до вагітності я її не знала, а зараз вона на шпильках не ходить, бо з дітьми... Общім, думаю цей конкурс матиме кого і чим здивувати ;-) .
А номінації можна придумати, чом би й ні. І почіпляти до аватарок. Тільки якшо учасниць буде 100, то ви мені вибачте. думаю в модераторів фантазія почне диміти :D :D :D
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення мешканка » 20 лютого 2011, 17:24

Не маю нічого проти.
Пропоную своє бачення: фотки актуальні, ну, пару років тому ще може бути, але не 10...
Номінуватись форумчанки можуть самі, а можна номінувати когось.
Думаю, можна придумати декілька номінацій, типу, "міс Форуму, міс Весна, міс Щастя"...чи щось таке, щоб було веселіше і цікавіше.
Обирається по тому фото, яке виставляється (звісно, тут буде грати роль і особисте знайомство і т.д.) але основним має бути те реальне фото,яке бачать всі а не те, як вона колись виглядала і т.д.
Терміни конкурсу (висилання фото і голосування) близько 3-ьох тижнів-місяця.
Хто ще що пропонує?
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення happymami » 20 лютого 2011, 17:27

мешканка написав:Терміни конкурсу (висилання фото і голосування) близько 3-ьох тижнів-місяця.

а може до 8 березня встигнемо? шо нам? раз раз тай проголосували ;-) . Бо хочеться вже поскоріше результати знати. цікаво ж :hhh:

Про номінації, думаю по ходу їх треба буде створювати, буде видно по фотках. Інколи фотографія сама створює собі номінацію ;-)
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Nymydora » 20 лютого 2011, 17:29

як модератори задимляться - то поможемо )))
може домовитися висилати любительські фотографії максимум річної давності? Але, мабуть, треба узгодити - якщо в повен ріст - то всі в повен ріст. Хоча, як на мене, то має бути портретне фото без фотошопу і спецефектів.
А конкурс дійсно можна назвати, наприклад, Весняна Мамуся. Голосувати всі будуть за першу міс, а решту красуням модератори присудять на свій розсуд номінації.
Можна придумати тільки 10 номінацій, але в кожній може бути кілька учасниць.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення мешканка » 20 лютого 2011, 17:30

happymami написав:
мешканка написав:Терміни конкурсу (висилання фото і голосування) близько 3-ьох тижнів-місяця.

а може до 8 березня встигнемо? шо нам? раз раз тай проголосували ;-) . Бо хочеться вже поскоріше результати знати. цікаво ж :hhh:

Про номінації, думаю по ходу їх треба буде створювати, буде видно по фотках. Інколи фотографія сама створює собі номінацію ;-)

:) Щодо номінацій-згідна. Щодо термінів-в нас до 8-го березня обмін подарунками, то цей конкурс можна розтягти на довше, щоб більше людей змогло взяти участь. Може хтось спеціально для такого діла захоче професійну фотосесію забацати, чи стиль змінити...чи ще щось, а тут такі часові обмеження! Плюс, в нас ще діє конкурс "Ти-моя половинка". І ще треба подумати про призи :)
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення happymami » 20 лютого 2011, 17:46

мешканка написав:Щодо термінів-в нас до 8-го березня обмін подарунками, то цей конкурс можна розтягти на довше, щоб більше людей змогло взяти участь. Може хтось спеціально для такого діла захоче професійну фотосесію забацати, чи стиль змінити...чи ще щось, а тут такі часові обмеження! Плюс, в нас ще діє конкурс "Ти-моя половинка". І ще треба подумати про призи :)

в принципі згідна. Може дійсно хтось ще встигне фотосесію зробити :tipok:
А призами і так є номінації. Пропоную номінанткам ще й якісь авки цікаві почіпляти. Наприклад рухомі. Як призи ;-)
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Далі

Повернутись до Шухлядка з балачками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість