Глобальні оголошення!

Жаліємося :( 1

Модератори: Natalinda, ksana

Жаліємося :( 1

Повідомлення Melisa » 09 березня 2010, 22:46

А мені просто хочеться пожалітись на людей, які нехотячи "дістають" мене фразою "яка ж ваша дитина маленька" :evil:
Ну да, маленька, але ж і я не є великою, і чоловік мій не з гігантів. Вона-дівчинка, і може бути просто дюймовочкою! Не уявляю, як витримувала моя тьотя, яка народила дитину, вагою 1,5 кг. :?: :!: Це ж постійна давка на мозги "ваша дитина не підпадає під стандарти". Бррр :x
Задумалась, інколи так буває, коли я, зовсім того не підозрюючи, теж когось "дістаю". Пробачте, люди! :oops:
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Re: Балачки: ні про що і про все

Повідомлення happymami » 09 березня 2010, 23:14

Nelya написав:А мені просто хочеться пожалітись на людей, які нехотячи "дістають" мене фразою "яка ж ваша дитина маленька" :evil:
Ну да, маленька, але ж і я не є великою, і чоловік мій не з гігантів. Вона-дівчинка, і може бути просто дюймовочкою! Не уявляю, як витримувала моя тьотя, яка народила дитину, вагою 1,5 кг. :?: :!: Це ж постійна давка на мозги "ваша дитина не підпадає під стандарти". Бррр :x
Задумалась, інколи так буває, коли я, зовсім того не підозрюючи, теж когось "дістаю". Пробачте, люди! :oops:

оооо, Неля, тож я теж казала шо вона маленька :oops: Але то зовсім не було як "не підпадає під стандарт" :D То швидше як... просто порівняння. Типу, ой який він у вас висооокий, чи ой який він у вас шустрий, чи ой які пампульки... Не грзися таким. Мала кльова і здорова, то головне. Тай ти вроді не надто гігант))))) Не уявляєш, як от мене дістало порівняння саме мене з 16-річною дівчинкою)) Читала в темі слінгоприколи? Ну во. І так всюди і так завжди. Спочатку круглі очі робили люди, котрі бачили обручку на пальці. Тепер питають, чиї то біля мене діти. Кажу "Сусідські"))))
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення mari » 09 березня 2010, 23:55

Неля, такі розмови будуть ще довго. Моя дочка маленька, худенька. Я весь час це чую. 2 стоїть з кінця на фізкультурі. Найменша в класі, а та дівчинка, що остання стоїть, менша за неї на рік. Багато хто з дітей, а діти зараз жорстокі, сміється, каже, ой не вірю що ти аж в 3 класі! А батьки, а що Ваша вже в 3 класі? :o
Просто настане і в тебе момент, коли ти перестанеш її порівнювати з іншими, дратуватись і оправдовуватись.
Кажи тільки одне- ТО ЦЕ Ж ЧУДОВО! Рот в людей закривається зразу, немає до чого пристати :shock:
А от дитину, як підросте треба вчити бути впевненою у собі! І при ній не казати, ой і чого ти така мала, так мало їш, не можеш бути як інші...
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Melisa » 10 березня 2010, 00:03

Я себе тішу словами сестри:
"А була б вона в тебе під 11 кг, ти б її в слінгу не носила" :lol: І то правда. :!:
Melisa Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 10 березня 2010, 00:07

так гарно! весна скоро! а в мене фотік поламався :twisted:
я так люблю весну фоткати...

Неля, моя вчителька колись завжди говорила, що великою буває тільки гора вугілля, а діаманти завжди маленькі ;)
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Melisa » 10 березня 2010, 00:16

Дівчатка, дякую за підтримку :rose:

гра з вогнем написав:Неля, моя вчителька колись завжди говорила, що великою буває тільки гора вугілля, а діаманти завжди маленькі ;)

Оце супер! Такого ще не чула! Дякую. Тепер спробуйте-но мене хто зачепіть! :lol:

Я не про вас усіх кажу, я про старше покоління і тих, хто мало розуміє у ГВ.
Melisa Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Olenka » 10 березня 2010, 00:18

Нелічка! В тебе чудова донечка!!! Така, яка має бути!! Ну яка різниця для дівчини - маленька, велика... Головне, дійсно, впевненість в собі, щоб вона знала як її люблять і цінують мама і тато, тоді і інші будуть цінувати і любити.

Люба! Ти неперевершено виглядаєш! На тебе рівнятись можна! Гірше, якби ти виглядала на 40 років. Мені завжди подобались жінки невизначеного віку, на яких дивишся, і поняття не маєш скільки років - чи то 20, чи то 30... Це ж великий плюс!... Ти молодець!
Olenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 199 раз.
Подякували: 510 раз.
Діти: Сонячний хлопчик Назарчик

Повідомлення Melisa » 10 березня 2010, 00:21

Гра з вогнем, весна тільки-но прийшла, ще є час зремонтувати фотік. Якраз, поки все розквітне, може зремонтують його?
Melisa Офлайн

Я тут живу

Повідомлення happymami » 10 березня 2010, 00:31

гра з вогнем написав:так гарно! весна скоро! а в мене фотік поламався :twisted:
я так люблю весну фоткати...

Неля, моя вчителька колись завжди говорила, що великою буває тільки гора вугілля, а діаманти завжди маленькі ;)

оуув без фотіка туго. Я теж свій відсіяла на слінгоклубі. То відчуваю його нехватку)))
А цитата про діаманти - супер. Вибачте, але я її копійну собі))) З копірайтами))))
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Natalinda » 10 березня 2010, 00:35

Гра з вогнем, порівняння вашої вчительки суперове!!! А може знаєте щось навпаки? Бо в нас протилежна проблема, я поки кажу що хорошого багато не буває і що хорошої дитинки має бути багато, але всі то знають і не дуже діє...
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Далі

Повернутись до Шухлядка з балачками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість