Мені вчора мала в слінгу заснула на прогулянці, вже давно такого не було. Видно добре вибігалась, попросилась на ручки, я її примотала в слінг, і дивлюсь так тулиться і очки закриваються. Вобшем я хвалюсь, бо відчула себе дуже щасливою, тримаючи коло серця спляче дитя :)
я давно мріяла на ніч вдягнути на малого багаторазовий підгузник. довго не наважувалася, бо я вночі зазвичай "нікакая" і нездатна міняти підгузник (мені простіше 1-разовий вдягти на всю ніч). а минуої ночі малий перше спав в багаторазовому підгузі ("Дісана"). змінили ми його тільки один раз приблизно в середині ночі. я страшенно тішуся :) але то тільки зараз так кльово, бо в спеку малята менше пісєют. дякую Дашко за натхнення )
Хвалюсь дітьми Історія швидше в "дитячі смішинки", але мене душе втішило :) Марко грається підйомним краном, підповзає Златочка і тоже хоче щось покрутити. Марчик: "Зяточка, зацекай будь яска хвийиноцку, я сось обю" (раніше це було просто Златі в чуба, шоб не лізла). А саме кумедне, що малеча ніби втямила і поповзла в іншу сторону
georginochka ото синочок молодець - стає старшим і серйозним :)
lore1ei я тебе розумію :-| два дні ми також спали на вулиці в слінгу - це так приємно :-|
mala-karta Ромчик молодець, справжній мужчина :)
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
Хвалюсь і жаліюсь одночасно. Приїхала мама з села. привезла клубніки для Ніки. Ми втішились обоє. Цілу кружку клубніки стоптали. Але проблема в тому, що в селі посуха, дощу не було вже ого-го як давно. То дідо (мій тато) ходить і підливає кожен кущик, щоб внучка мала що поїсти. :oops: Так приємно! Але сумно, бо врожаю може і не бути в такій кількості,як минулого року. :? :(
Nelya розумію тебе, бо нам сьогодні також полуниця приїхала з Тернополя. :)
але ситуація така ж, як і у вас в селі - немає дощу все горить на сонці
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !