:clapping2: :clapping2: :clapping2: :clapping2: СУПЕР!!!!!!!!!!!!!!!!!! востаннє таке задоволення від прогулянки отримували десь місяць назад, коли мала ще спала і не верещала на всю вулицю :grin: а зі слінгом жодного звуку (крім храпу, бо заснула по дорозі :grin: ), можна спокійно походити по магазину, поцьомати лобик коли захочеться . СУПЕРСЬКА РІЧ
Sawwku , вітаю. Досить зручно, особливо коли потрібно швидко кудись попасти - щоб з коляскою не таскатися, або коли преба за покупками і мати 2 вільні руки.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
а я суниці розсадила :) правда тепер сиджу і думаю, чим більше хожу батькам помагати, тим більше на голові лізуть, вже невісці їсти готуй я вже я забула як получати за їх грязну посуду
так, дівки, шо за ниття, миєте вікна і думаєте шо ви робите шось дддддддддуууууууууужжжжжжжжжеееееееееее приємне ну дуже, ше музичку в тон і вперед, я до речі своє сьогодні теж помила, але миття вже не помагає, тре нові