мешканка написав:Лізонька, якщо ніхто тебе не підтримає-то тут і до депресії рукою подати. Сонечко, невже ніхто не захоче залишитись на годинку-другу з малечею, а щоб ти собі відпочила?...
Oksana написав:...
Так, що дивись скільки нас тут, забавимо Святика, а ти віддихнеш!!! ;)
alenka написав:... дітки і справді швидко ростуть, а цей час вже не вернеш. ...
Milichka написав:Ліза, не сумуй! Ти згадуй ті хвилини, коли ти ДУЖЕ хотіла стати Мамою і не виходило...
...
Так що тримайся - все мине головне що у нас є Дітки, і вони здорові!
kamisia написав:Чого мене всі лічать!!!!!!!!!!????????? Ух зара як понаписую!!!! Говорила з коліжанкою, її мама добре знає ортопеда Кватиру, думаю багато хто чув, так от дивилися вони наш ролік по 1+1 і за голову хапалися, мовляв які ми всі дурнуваті!!!!! як там (в слінгу) погано і тісно і незручно і потно і воняє немитою мамюВиникла їдея: Запросити тих дохткрів на слінгоклуб, і розказати і показати. Чому так робити? бо вони поняття не мають шо таке слінг і як він працює, но росто дивляться на нас з дітьми і то дуже зле і недобре!!! Чому таке робити???? тому що багато мам мають бажання носити а спитають лікаря, він же ш лікар і знає, (МОЯ МАМА ЛІКАР, ВОНА РОЗІБРАЛАСЯ В СЛІНГУ НАвласній внучці і за руками і ногами) а нееее, каже дохтур, то бяка-кака і зле на хребет, на ножкаи, на ручки, на сраку-баньку. Думаю суть ідеї зрозуміли, і я не дуже каламбурно висловилась??? Як і де робити?? Може в школі?? Дохторам не далеко буде йти??? короч то тема жаліємось. :) тре шось таке думати!!!!! можна і телебачення запросити, я тепер хочу в телезвьозди
![]()
![]()
![]()
![]()
мешканка написав:ідея Оксанки цікава, але я не думаю, що лікар погодиться...і, звісно, робити не в "насильницькій формі", щоб не викликати спротив. Може, якось, підготувати? Відіслати інфу...чи там, скажімо, інструкцію по слінгоносінню... :???:
Повернутись до Шухлядка з балачками
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість