Глобальні оголошення!

Жаліємося :( 1

Модератори: Natalinda, ksana

Re: Жаліємось :(

Повідомлення happymami » 07 травня 2010, 09:48

Я от що подумала - періодично у нас всіх виникають подібні ситуації, емоції втома. Може б то якось нам троха докупки збиратися, шоб то долати? От типу зараз Ліза загружена, так? То давайте прийдем в гості одна чи навіть дві мами на пів дня з дітьми. ліза хай собі спокійно по хаті порається, а мама-гостя най глядить дітей. Або навпаки. Якшо Лізі більше подобається гратися зі Святиком. тоді най мама-гостя варить їсти, а лізуня керує. Ну шось таке. Розумієте? Га? Я не проти приходити в гості на пару годин, чи навіть довше (головне шоб було зручно людині, до котрої приходиш). Типу шоб не напрягати її гостями, а навпаки - дати змогу розслабитися, чи просто поспати
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Milichka » 07 травня 2010, 11:49

Ліза, не сумуй! Ти згадуй ті хвилини, коли ти ДУЖЕ хотіла стати Мамою і не виходило.... Я так завжди роблю, коли стає важко, я згадую, що я готова була не спати круглодобово, ні з ким не розмовляти, усю роботу робити сама, тільки щоб у мене була Малеча. А потім скільки переживань, щоб виносити, щоб народити здоровою. Я пам"ятаю своє УЗД в 12 тижнів- я передзвонила піля УЗД чоловікові і ридала в трубку і все що я могла сказати "ВОНА ЗДОРОВА".
Так що тримайся - все мине головне що у нас є Дітки, і вони здорові!
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Liza » 08 травня 2010, 18:05

мамусики, дякую вам за підтримку.
дуже прикро, що моє таке дурне становище не є унікальним - якось мені не легше від того, що в цьому я не одна, але написала вам тут, поскаржилася - і вроді трошечки полегшало. та навіть коли дописувала свою скаргу - думала, може б то не публікувати, стерти? але най її, опублікувала.
день тодішній був якийсь істеричний - синка часто верещав, було в нього кілька істерик з плачами до почервоніння, було важко сполучати це з іншими терміновими справами.
та нещаслива п"ятниця завершилася несподіваною пропозицією шашликування, якою я скористалася аж бігом, тобто день завершився з різноманітністю.

дякую вам, дівчинки, за те, що ви у мене є.
дякую за пропозиції спілкування-гуртування. ви дуже хороооші! :) я матиму на увазі ваші пропозиції. комусь ніби нав"язуватися - незручно, але я буду намагатися частіше бачитися з вами на слінгозустрічах та інших заходах - спілкування з вами заряджає позитивом.
:kiss:

мешканка написав:Лізонька, якщо ніхто тебе не підтримає-то тут і до депресії рукою подати. Сонечко, невже ніхто не захоче залишитись на годинку-другу з малечею, а щоб ти собі відпочила?...

а то вона і є. я то вже давно зрозуміла. стан в"янучої рослини, з якої ще і обсмикано листки зі всіх сторін.
з дитиною зовсім немає кому залишитися, коли чоловік на роботі, ну а на вихідні, схоже, тільки я думаю про те, щоб трохи залишити на нього дитину. така я є - дуже важко щось запропонувати/попросити таке, що потріно мені...

Oksana написав:...
Так, що дивись скільки нас тут, забавимо Святика, а ти віддихнеш!!! ;)

та нє, супер-Оксанко, я не можу залишити на когось із вас своє маля - 1) не знаю, як він буде поводитися без мене; 2) в кожної з вас свої малята і їм теж потрібна увага.

alenka написав:... дітки і справді швидко ростуть, а цей час вже не вернеш. ...

еге ж, перша дитина, перші враження - прямо як очікування свого весілля чи іншої дуже важливої події. перші і неповторні враження...

зараз мене понесло нарешті на таку типу романтику, бо трохи зліз камінь з душі і сьогоднішнє спілкування з мамусями в "Падлянах" мене позитивно вразило і розвіяло, але то ще не всьо - моя відсутність особистого часу продовжується, на завтра теж такої можливосі не буде, бо йдемо вгості (добре, що до людей, котрих я дуже люблю і поважаю - до наших кумів).

Milichka написав:Ліза, не сумуй! Ти згадуй ті хвилини, коли ти ДУЖЕ хотіла стати Мамою і не виходило...
...
Так що тримайся - все мине головне що у нас є Дітки, і вони здорові!

я деколи згадую свої мученицькі очікування. буває, що допомагає.

дякую вам, мамусі, за ваші хороші слова! :kiss:
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення kamisia » 13 травня 2010, 10:30

Чого мене всі лічать!!!!!!!!!!????????? Ух зара як понаписую!!!! Говорила з коліжанкою, її мама добре знає ортопеда Кватиру, думаю багато хто чув, так от дивилися вони наш ролік по 1+1 і за голову хапалися, мовляв які ми всі дурнуваті!!!!! як там (в слінгу) погано і тісно і незручно і потно і воняє немитою мамю :lol: Виникла їдея: Запросити тих дохткрів на слінгоклуб, і розказати і показати. Чому так робити? бо вони поняття не мають шо таке слінг і як він працює, но росто дивляться на нас з дітьми і то дуже зле і недобре!!! Чому таке робити???? тому що багато мам мають бажання носити а спитають лікаря, він же ш лікар і знає, (МОЯ МАМА ЛІКАР, ВОНА РОЗІБРАЛАСЯ В СЛІНГУ НАвласній внучці і за руками і ногами) а нееее, каже дохтур, то бяка-кака і зле на хребет, на ножкаи, на ручки, на сраку-баньку. Думаю суть ідеї зрозуміли, і я не дуже каламбурно висловилась??? Як і де робити?? Може в школі?? Дохторам не далеко буде йти??? короч то тема жаліємось. :) тре шось таке думати!!!!! можна і телебачення запросити, я тепер хочу в телезвьозди :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ну и что что ветер в голове, зато мысли всегда свежие
Поганий правопис розвиває уяву

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 463 раз.
Діти: чудо Софія

Повідомлення kamisia » 13 травня 2010, 10:38

А може ну їх лічити, просто набратись терпіння і всьо??? но за державу обідно!!!! тобто шкода тих мам які мають бажання а не мають наприклад сміливості перечити лікарю, а бо ше шось..... ох і буря емоцій в мене....
Ну и что что ветер в голове, зато мысли всегда свежие
Поганий правопис розвиває уяву

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 463 раз.
Діти: чудо Софія

Повідомлення happymami » 13 травня 2010, 10:52

До речі я до Кватири заходила вже в розмотаному слінгу (але тих 5 метрів волочила за собою і малого клала на слінг) то він нічого не казав.а я і не питала але медсестра його тааак на мене дивилася :lol:
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення lore1ei » 13 травня 2010, 11:07

kamisia написав:Чого мене всі лічать!!!!!!!!!!????????? Ух зара як понаписую!!!! Говорила з коліжанкою, її мама добре знає ортопеда Кватиру, думаю багато хто чув, так от дивилися вони наш ролік по 1+1 і за голову хапалися, мовляв які ми всі дурнуваті!!!!! як там (в слінгу) погано і тісно і незручно і потно і воняє немитою мамю :lol: Виникла їдея: Запросити тих дохткрів на слінгоклуб, і розказати і показати. Чому так робити? бо вони поняття не мають шо таке слінг і як він працює, но росто дивляться на нас з дітьми і то дуже зле і недобре!!! Чому таке робити???? тому що багато мам мають бажання носити а спитають лікаря, він же ш лікар і знає, (МОЯ МАМА ЛІКАР, ВОНА РОЗІБРАЛАСЯ В СЛІНГУ НАвласній внучці і за руками і ногами) а нееее, каже дохтур, то бяка-кака і зле на хребет, на ножкаи, на ручки, на сраку-баньку. Думаю суть ідеї зрозуміли, і я не дуже каламбурно висловилась??? Як і де робити?? Може в школі?? Дохторам не далеко буде йти??? короч то тема жаліємось. :) тре шось таке думати!!!!! можна і телебачення запросити, я тепер хочу в телезвьозди :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

моя думка, коли людині щось пробуєш тиском доказати, то нічого крім негативної реакції взамін не отримаєш.
якщо вони не сприйняли інформацію нормально, а про слінги кажуть багато хорошого, і лікарі в тому числі, то просто вони ще до того не дійшли.
їхні думки і переконання спотворені медициною, особливо радянською, наприклад от як то корисно пити коров'яче молоко(хоч зараз кажуть навпаки).
вони втратили дар відчувати природнє.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення happymami » 15 травня 2010, 22:20

мешканка написав:ідея Оксанки цікава, але я не думаю, що лікар погодиться...і, звісно, робити не в "насильницькій формі", щоб не викликати спротив. Може, якось, підготувати? Відіслати інфу...чи там, скажімо, інструкцію по слінгоносінню... :???:

Тут таке діло, шо ми з вами не надто можемо їм шось пропонувати і рекомендувати. Хто ми? Консультанти? Сертифіковані? Звідки лікарі знають, шо ми їм кажемо правильні речі? В інтернеті можна шо завгодно знайти. Не факт, шо це доведено і підтверджено. Такшо, не в наший силах такі речі лікарям пропонувати. ІМХО. Ідея міліонна. Я схожою ідеєю горіла колись, перед тижнем слінгоносіння... Але мені по поличках все розклали і я лишилась того ровера
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Zaya » 31 травня 2010, 17:56

а жалоб скільки назбиралось :cry: хочеться добавити ще одну. На сайті бачила фотки вагітних у басейні - і мені хочеться. Де ж той басейн без ДИКОЇ хлорки!!! Хто ходив - підкажіть, плс.
Zaya Офлайн

Повідомлення mari » 01 червня 2010, 20:07

Та чому завжди думати про погане. Наші жінки ходили і ходять то групами то самостійно, ми лише заохочуємо- і ніхто ще щось від тої хлорки не постраждав. А якщо без хлорки басейн, то хіба собі такий вдома індивідуально робити. Адже все таки люди є переносниками мікроорганізмів, ТОРчів! Тому краще хлорка як що інше :P
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Поперед.Далі

Повернутись до Шухлядка з балачками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість