коли я дізналася по ТБ про те, що до Тернополя приїдуть "Сухішвілі", то радощам моїм не було меж. після попереднього концерту, частину фоток з котрого я заливала тут -
https://picasaweb.google.com/liziko/02112008#, я стала їхньою шанувальницею, а тут ще й маючи сильну спрагу за чимось, що би мене видерла з сірої буденності, я мало не заплакала від щастя, що буде концерт. одразу ж попередила чоловіка, що цієї події я не пропущу.
так і сталося! :)
не розчарували :)
мужні і жваві чоловіки, граційні і елегантні жінки (деколи і вони були мужніми і жвавими, бо був номер, коли 2 жінки і 2 чоловіки були одягнені однаково, танцювали майже однаково, але мені вже було наперед відомо, що двоє з них - жінки, бо цей номер я пам"ятаю з попереднього концерту 2008 року. в кінці номеру жінки зняли шапки і показали своє розпущене волосся).
важко відвести очі від цих швидких ніг чоловіків, що танцюють на носочках в чорному взутті. подих затамовується при вигляді плавно пливучих по сцені жінок, кожна з котрих - цариця!..
я, звісно, була за концерті зі своїм фотегом і "довгим" об"єктивом, що привернуло до мене увагу двох молодиків, котрі попросили в мене контакти, щоб я їм переслала фотки з концерту. рада буду поділитися :)
і вам покажу, нехай но приведу їх до ладу.
цьомочки!
ах! ме шен миквархар, "Сухішвілі"! :)