happymami » 14 лютого 2011, 11:34
А я така відпочиииивша. Ужас. Аж всю хату догори дригом перевертаю, стільки енергії. Хто б міг подумати. Одна поїздочка до Львова стільки енергії дає. Думала. що навпаки втомлюся переживати за те, як мої діти без мене лишщилися. Але, як виявилося, психологічне навантаження - ніщо в порівнянні з просто поїздкою з приємними людььми, емоціями, цікавинками і просто прогулянкою старим містом. То була моя перша мандрівука без дітей. І я вам скажу - я тепер таке діло просто змушена буду практикувати. Бо це така розгрузка. Такиииий релакс. І чо я раніше була така нерозумна? Чо я від своїх дітей відірватися не могла? Один день відривання, то не егоїзм. То (як писала Радмила) створення дітям щасливої мами. Мамусі, не бійтеся відпочивати без дітей, не картайте себе за це. Так, мозги весь час були в Тернополі і кожних пів години я дивилася на годинник, думаючи "Так, зараз Софія прийшла зі школи. Так, а тепер вони гуляють. Так. А тепер обідають. А тепер мали би вже спати, цікаво чи сплять", видзвонювала додому. Але фізично мої мозги розгрузилися від повсякденних справ. Я не думала про то, чим нагодувати, коли нагодувати, коли вкласти, в ш одягнути, куди піти, шо купити, коли на горшок всадити, ой не хоче їсти, ой не хоче спати, ой кричить і шось вимагає, ой плаче, і ше купа купа купа всього. Я щаслива, бо я це змогла. Я змогла за останні 3 роки прожити хоч день без дітей. І це не смертельно, як виявилося , а дуже навіть корисно :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно

Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))