Глобальні оголошення!

А ми послабли :( 1

Модератори: Natalinda, ksana

Re: Жаліємось :(

Повідомлення TanenRom » 05 січня 2011, 23:14

happymami написав:
TanenRom написав:до речі казала бути дуже обережними, бо зараз у багатьох діток менінгіт, тому запитувала чи у нас немає висипу!

а де то має бути висип? І обовязково температура? В мене в малого є висипка на писочку але то вроді від мандарина :scare: . Якась я шугана :mad:

дивились на живіт, а на ротику то точно на харчі, або на мороз!!!

в 17 температура знову була 39.5 - збили, ось зараз вложила спати - 36.7!!!
надіюсь більше не буде підніматись - ну хіба що трішечки!!
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Melisa » 05 січня 2011, 23:18

Дівчатка, бажаю вашим Янголяткам здоров"ячка! Головне, не думати про те, що "а може то ОТО, шо я в неті прочитала?.."
:heart: :heart: :heart:
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення mala-karta » 06 січня 2011, 00:45

ой, дівки, тримайтеся!

Таня, має все добре вже бути ;)
Буде зубаста дівчинка ;)

Леся, лікуйтеся і виздоровлюйте!
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Marta » 06 січня 2011, 00:52

TanenRom написав:до речі казала бути дуже обережними, бо зараз у багатьох діток менінгіт, тому запитувала чи у нас немає висипу!

О, то вони, певно, поналякувались через ту дівчинку, чи получили сильно, що недогледіли, то тепер бояться і всіх перевіряють по 100 раз..
Виздоровлюйте!!!!!!
Marta Офлайн

Повідомлення Руженка » 06 січня 2011, 19:41

Ну, коли закінчаться вже ті болячки???? Тільки вилізли з одного(була температура, горло і соплі)Але приписали нам антибіотик, щоб надалі інфекція не пішла(((((((((((

А сьогодні в нас стоматіт................................ну бляха муха. Мала вже й так від мене шарахається, коли бачить, що йду її носа закапувати!!!!!!!!!!!!! А тут ще й треба бінтіком ротову порожнину змащувати 3-4 рази вдень!!!!!!!!! КРИЧИТЬ ТАК!!!!!!!!!!!! :scare: :scare: :scare: :scare: :scare: :scare:
Бідненька моя дівчинка.......... :(
І фіг його знає від чого............... або зїла щось грязне(в чому сумніваюсь, бо до уборки я скурпульозна) або від антибіотика, який приймали.........
але справу це вже не міняє............... :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Руженка Офлайн

Повідомлення LeeLoo » 06 січня 2011, 19:56

Руженка написав:Ну, коли закінчаться вже ті болячки???? Тільки вилізли з одного(була температура, горло і соплі)Але приписали нам антибіотик, щоб надалі інфекція не пішла(((((((((((

А сьогодні в нас стоматіт................................ну бляха муха. Мала вже й так від мене шарахається, коли бачить, що йду її носа закапувати!!!!!!!!!!!!! А тут ще й треба бінтіком ротову порожнину змащувати 3-4 рази вдень!!!!!!!!! КРИЧИТЬ ТАК!!!!!!!!!!!! :scare: :scare: :scare: :scare: :scare: :scare:
Бідненька моя дівчинка.......... :(

Nexaj vuzdoravljyje maljavo4ka vawa :roses:
LeeLoo Офлайн

Повідомлення Vika » 06 січня 2011, 21:26

оце справді гіршого за хвору дитину немає . думаю кожна мама воліла б ту хворобу на себе взяти тільки б дитинка була здорова. мамусі нехай ваші дітки в новому році порадують вас міцним здоровям . швидкого видужування всім лялюсікам
Vika Офлайн

Повідомлення krapk@ » 06 січня 2011, 22:17

масятко, нехай швидше виздоровлює Маргошка. Ми вас любимо і тримаємо кулачки!!!!
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення TanenRom » 06 січня 2011, 22:19

Руженка тримайтеся і швидко одужуйте!!! :roses:
мала вже також від мене шарахається, як баче що я їй даю щось з шприца - даємо так жарознижувальне!

у нас сьогодні так і далі температура тримається - правда в межах 38.5-38.7 (бо вчора постійно була вища 39.2), а ще виліз у нас зубчик!
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Melisa » 06 січня 2011, 23:11

TanenRom написав:а ще виліз у нас зубчик!

ооо, тоді бігом в тему "ХВАЛИМОСЯ!" :zybu:
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Шухлядка з балачками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість