Мій синулько дуже часто хворіє обструктивними бронхітами, є віругідність астми, мушу брати відпустку на роботі по догляду через стан здоро"вя дитини. Сумно це все...
Єдина справжня розкіш — це розкіш людського спілкування...
І яка холера потянула мене на базар купити оселедця :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: (хтіла зробити мужу в подарунок його любіму шубу)... зробила.... відкриваю банку того оселедця а він :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 35 грн майже коту під хвіст, може віддадуть гроші.... зара тре підриватись і йти купувати оселедця... короч настрою нолььььь....
Ну и что что ветер в голове, зато мысли всегда свежие Поганий правопис розвиває уяву
А ми такі хворі, такі хворі :gore: :gore: :gore: :( :( :( :( В Андрійка пневмонія, на одне з хворих вушок не чує. в Ані в ночі піднялась температура, почався конюктивіт , Цілий день температуру жене до 39,8 що зібєм за півтора години знову те саме.
Надя, дай Бог вам сил та терпіння, а діточкам здоров"я. Виздоровлюйте, поправляйтеся, то паскудно коли діточки хворіють, і в мами серце від того болить. Тримайтеся і пошвидше хай малята видужують.