може тому й вважається, що вони кращі кухарі?
гра з вогнем написав:о так! термометр це наднеобхідна річ! а дрібка солі такого поняття не існує, є спеціальна мірна ложечка на 1/4 і 1/8 чайної ложки, бо то оказується архіважно. а ви кажете - чоловіки!
![]()
happymami написав:гра з вогнем написав:о так! термометр це наднеобхідна річ! а дрібка солі такого поняття не існує, є спеціальна мірна ложечка на 1/4 і 1/8 чайної ложки, бо то оказується архіважно. а ви кажете - чоловіки!
![]()
ну не лише тому кращі)) От мій, приміром, навпаки готує - як я малюю. Тобто - творчо. То капку того кине, то дрібку того, то добавить в суп абсолютно не супний інградієнт (наприклад шкірку з яблук, котрі я даю дітям). Або ше якісь лимони... Короче, для нього готовка, то пошук...
Ira написав:о, це цікаво! і який на смак яблучний супчик ? ;)
мешканка написав:а ми..а ми вчора ходили в театр! Задоволення -ціла купа! І вистава цікава і відчули себе трохи більш культурними. І цікаво, що вільних місць майже не було і більша частина глядачів-молодь.
lore1ei написав:мешканка написав:а ми..а ми вчора ходили в театр! Задоволення -ціла купа! І вистава цікава і відчули себе трохи більш культурними. І цікаво, що вільних місць майже не було і більша частина глядачів-молодь.
Іруся, ти вроді тож не старенька)
Щоразу як тебе бачу, молодієш)
Повернутись до Шухлядка з балачками
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість