Глобальні оголошення!

А ми послабли :( 1

Модератори: Natalinda, ksana

Re: Жаліємось :(

Повідомлення kamisia » 16 листопада 2010, 09:42

:o :o :o :o :o :o соплі-шларклі :o :o :o і кашель :scare: :scare: :scare: :scare: всю ніч гепела, зара чекаю 9 00 викликаю лікаря :scare: :scare: :scare:
певно накрилась наша плейгрупа завтра :scare: :scare: :scare:
Ну и что что ветер в голове, зато мысли всегда свежие
Поганий правопис розвиває уяву

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 463 раз.
Діти: чудо Софія

Повідомлення Naya » 16 листопада 2010, 09:51

Бліін, Ксюха....я вже нервую і переживаю...
Ви ж вчора з нами поспілкувалися... :dash:
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення Natalinda » 16 листопада 2010, 10:13

Оксана, тримайтеся :emphaty:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення kamisia » 16 листопада 2010, 10:14

Ша, без нервів))) тіко шо був дохтур, горло чисте і Не червоне, дихання нормальне. Просто як варіант то соплі з носа стікають в горло і вона кашляє, а соплі бо лізе ДВА зЮба. Так шо ми нині гуляєм і жерем енгістол ударними дозами для профілактики а до завтра "будЕм пАсмАтреть" ))

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення happymami » 16 листопада 2010, 10:38

О, Камісія, в нас таке ж було. Лізли ікла. Соплі стікали в горло, я не мила нічим і почався бронхіт. Бо назбиралося шмарклів. То тепер як тіко тече з носа я зразу мию ромашкою. Боюся вже)))
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення kamisia » 17 листопада 2010, 15:53

Сьогодні ранок як завжди по хаті біготня, мама і чоловік на роботу збираються, я смажу їм барабальку (давно мною обіцяну))) а Соня ганяє по хаті в пошуках пригод на свою дупу.... Пригоди вона таки найшла, правда не на дупу а на грудку, ручки і шию: вилила ГАРЯЧУЩУ каву на себе.....
Я в трансі (руки трясуться), беру її, лечу до Андрія у ванну, поливати холодною водою, мама викликає швидку, верніше пооовільну допомогу (не Україна а Естонія якась, йомайо!!!) Зато їхали в лікарню з мигалками))) Приїхали, поки дохтУр №1 соізволив вийти.... поки зказав куди нам йти... поки прийшла медсестра і вколола анальгін з дімедролом (повторно, перший раз ше швидка вколола) тягамотина така шо просто капець, ніби то не опіковий відділ а морг.... А вкінці прийшов дохтУр №2 і запечатав тим шо перев'язочна працює з 10 години,і тре чекати, 1,5 год..... і то всьо під істеричні крики Соні.... Я з перепугу не сообразила наїхати на дохтУра №2, шо то за лікарня швидкої допомоги дае тре чекати 1,5 години річній дитині на перев'язку!!! Правда ми під дією подвійної дози дімедролу + цицьки спали. Потом прийшов дохтУр №3 (анастезіолог, як оказалось) вколов наркоз, і малу забрали на перев'язку, трохи плакала, і трохи голосно, но всьо найстрашніше вже було позаду... (Їй почистили ранки і наклали свинячу шкіру)
Софка після "операції" була як інопланетянин, така потустороння, шо аж страшно, знаючи який вона завжди живчик і круть-верть то мене аж мороз пробирав. Відійшли трохи від наркозу, спакувались, спакували Соню і поїхали додому. Дома ми воопше відійшли від наркозу,в процесі коли голова вже варить і хоче туди, а ноги ше не годні, то тре було її водити, но вона в нас діваха самостійна, сопротівлялась))) наганялись і надурілись і тепер спимо....

Короче не дай Бог нікому опинитись в нас в опіковому, та ще й з дитиною!!!! Умов 0 (ноль, повний ноль) ні тобі крісла в палаті, ні ліжечка, ні менежика воопше нічого!! Як мамі самій з річною дитиною піти в туалет я незнаю... Не палата а конюшня, а лікарі то настоящі коновали. Мала почала відходити, прийшов дохтУр №2 і забрав Андрія "на два слова".... анастезіологу 200 грн, асистенту 200 грн і дохтУру №2 350 грн, не кисло, да??? Но ми тоже не пальцнм роблені... нема денег, кончілісь, сказала мать дохтУру прямим текстом і він відстав, чи на довго я незнаю, мені до нього ше завтра на перев'язку йти, будем пАсмАтреть........

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Ira » 17 листопада 2010, 15:58

kamisia, співчуваю! Видужуйте з донечкою! Тримайтесь!
Ira Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 326 раз.
Подякували: 390 раз.

Повідомлення happymami » 17 листопада 2010, 15:59

Оксана, то піпєєєєєєц :scare: :scare: :scare:
В мене в коліжанки доця теж вилила чай на спину, лице, шию, то слава Богу якось обійшлося без лікарні. Але це жесть. Дівкиииии. Так за вас аж шось в животі шкробає. Поправляйтеся.
Про дохтора. то я вопше в шоці. Шо, сам підходив і сам казав про гроші??? :scare: дожилися. яка то лікарня? Якісь прізвища пиши, йома йо. Так ніззя. Я розумію, коли люди самі ладні дати гроші. Але шоб лікар кащав скіко і кому... Я би теж не дала. По перше спозаранку й сама таких грошей не маю на руках, а по друге - ізза принципа. Якби не сказав сам - дала би шось, но не стільки. А тут... На дітях вже наживатися. І так виживаєш за ту допомогу. так на тобі - ше й лікувати дорого. Сволочі якісь :scare:
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення kamisia » 17 листопада 2010, 16:02

міська лікарня №1, та шо біля дитячої поліклініки, опіковий відділ, прізвище коновала Мурований. Казав муж шо такса озвучувалась прямим текстом, потом ше анестузіолог пришодив цікавитись чи ми вже з №2 туво чи не туво, якшо туво то добре бо він вже має йти.... скоти!!!! скоро при вході у відділення прейскурант повісять

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення happymami » 17 листопада 2010, 16:04

Я всьо розумію... бачила схоже в гінекології, але там люди самі добровільно платили. Ніхто їх не шарпав. А тут... Цікаво, як же він вас завтра перев*яже, га? Тре попитатися в журналістів, чи можна їх якось присадити. Оооо. Чула на УХрадіо телефон про безкоштовну юридичну допомогу. ща спитаю. Може б то в них спитатися шось?
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Шухлядка з балачками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість