Вчора близько 23-ї молодьож , що сиділа на криші, розійшлись. "Щось дуже швидко?!"-подумала я, і взялась далі за читання. Не встигла розслабитись, як сусід знизу включив голоно музику. Рідні в селі-ЛаФа. :evil: Я сиділа і думала, що робити. Було чути, що зібралась там невеличка компанія. Десь за пів год проснувся чоловік. :x Тим часом я повторно набрала в гуглі "дільничий по такій-то вулиці тернопіль", щоб взнати номер телефону і пожалітись на порушення громадського порядку. :phone: Чоловік довго не думаючи пішов в коридор і виключив їм рубільнік.

Настала тиша. :yahoo: Тим часом дитя моє проснулось і потім довго не могло заснути, :( БО за яких пів год до хлопців таки дійшло, що тре робити і рубільнік був включений, магнітофон єстсессно тоже :fool3: . Мала заснула, а ми з чоловіком сидимо і думаєм, що ж робити? Подзвонили все-таки в міліцію. Ті обіцяли приїхати. Дівчата, доходила друга година ночі, а музику було чути. Незнаю, чи приїжджав хтось з правоохронних органів, але було чути, як ліфт піднявся на 9 поверх, після чого музика затихла.
Ще десь хв сорок реготали хлопці-дівчата, потім ймовірно порозходились, бо нарешті настала тиша.
Так шо нічка у нас була весела. :o