Глобальні оголошення!

Хвалимося 1 !!!

Модератори: Natalinda, ksana

Re: Хвалимося!!!

Повідомлення Natalinda » 16 липня 2010, 13:50

Знаємо-знаємо...щотижня проїжджаємо :)
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Natalinda » 19 липня 2010, 00:08

А ми сьогодні знову їздили! :yahoo: На цей раз на озеро св. Анни. Я навіть тричі заходила у воду по горло (хто не в курсі, там +8 вода). Юрчика теж легесенько обмили. :yahoo:

Хто знає куди ще можна туда-назад поїхати і на щось цікаве подивитися??? :sos:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення мешканка » 19 липня 2010, 08:05

А ми ходили на прощу до Зарваниці. Йшли пішки всю ніч, тільки останні 15 км. попросили, щоб нас підвезли, бо мозолі на ногах вже не давали більше йти. А в Зарваниці сходили до Св. Сповіді, обмились в купелі Св. Анни, були на нічному ході зі свічками, спали під відкритим небом....Відчуття не передати... Емоції переповнюють.... :kiss: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення TanenRom » 21 липня 2010, 22:12

а нам, а нам сьогодні подарували 3 багаторазових підгузника :yahoo: :yahoo: :yahoo:

ось таких:http://www.onelifeworld.com/prd.pl
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Natalinda » 22 липня 2010, 00:22

TanenRom написав:а нам, а нам сьогодні подарували 3 багаторазових підгузника :yahoo: :yahoo: :yahoo:

ось таких:http://www.onelifeworld.com/prd.pl

О, класно! Поділетеся пізніше враженнями!
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mari » 23 липня 2010, 22:26

Оце сьогодні я дізналась що виграла від ХМАРИНКИ-чудовий беретик і сережки. Це- надзвичайно!!!!!!!!!!!!Я й навіть забула була!!!!!!! Дивіться як був розіграш http://www.hmarynka.com.ua/2010/05/blog-post_24.html

А ще купила сьогодні я Жіночий Журнал, весь час читаю його і рос.Psyhologies.
І от- я відкриваю і читаю все підряд, і тут дивлюсь є результати розіграшу про товариша- тварину. Я висилала свою розповідь про мого кота Рижика( набери в пошуку-сентиментальні історії). І що ж - Я (тобто моя доня теж) виграла приз, як і інші 9 жінок серед бфльш як 100 листів- парфюм від Живанши!

Я вже така задоволена, що не маю слів!!!!

А ще вчора я була в Києві, доповідала про нашу ТОГО" Центр щасливого Батьківстіва та Материнства" аж 20 хв, всім так було цікаво чути це поміж жіночим насильством і приниженням у сім"ях. Словом- розрядила їм атмосферу. А от ввечері моя знайома, яка теж їхала отримала запрошення на фуршет і ми пішли на Ярославів вал у театр "Сузір"я". Оце красота. Сам театр- як музей. Ніби велика квартира, намальовані фрески на вікнах і на стелі. Хлопчина грав на фортепіано, а ми дивились виставу "Синій птах". А фуршет який був- казковий(смачнющі канапки, і малюсінькі з ожиною лодочки і мафіни ягідні смакоти неописаної.) І от їдучи звідти додому я сказала- їду за пошуком синього птаха. І от вже сьогодні дещо зловила його за хвіст. Надіюсь на подальші такі ж приємнощі...
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Melisa » 23 липня 2010, 22:42

Ого, Маріє! Прийміть вітання. Стільки радості в один день! Браво! :clapping: :clapping: :clapping: :good: :good: :good: :rose:
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення mala-karta » 23 липня 2010, 23:52

класно, коли все класно :)
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення mala-karta » 24 липня 2010, 23:42

а нас дядя відвіз сьогодні на ставок :)
Вийшло спонтанно, відвіз увечері, ми навіть не купалися - просто намочили ноги, але було ТАК класно!!!!!
І малий був довольний!!!!!
А я яка рада, то капець!!!!

І ще обіцяє якось відвезти :)
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення mari » 25 липня 2010, 00:09

А я слухала сьогодні в Подолянах "Повний привід". Але вже класно лабають! Заводні такі! І пісні гарно переспівують. Навіть моїх улюблених було 3! :heart: :heart:
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Поперед.Далі

Повернутись до Шухлядка з балачками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість