Оце сьогодні я дізналась що виграла від ХМАРИНКИ-чудовий беретик і сережки. Це- надзвичайно!!!!!!!!!!!!Я й навіть забула була!!!!!!! Дивіться як був розіграш
http://www.hmarynka.com.ua/2010/05/blog-post_24.htmlА ще купила сьогодні я Жіночий Журнал, весь час читаю його і рос.Psyhologies.
І от- я відкриваю і читаю все підряд, і тут дивлюсь є результати розіграшу про товариша- тварину. Я висилала свою розповідь про мого кота Рижика( набери в пошуку-сентиментальні історії). І що ж - Я (тобто моя доня теж) виграла приз, як і інші 9 жінок серед бфльш як 100 листів- парфюм від Живанши!
Я вже така задоволена, що не маю слів!!!!
А ще вчора я була в Києві, доповідала про нашу ТОГО" Центр щасливого Батьківстіва та Материнства" аж 20 хв, всім так було цікаво чути це поміж жіночим насильством і приниженням у сім"ях. Словом- розрядила їм атмосферу. А от ввечері моя знайома, яка теж їхала отримала запрошення на фуршет і ми пішли на Ярославів вал у театр "Сузір"я". Оце красота. Сам театр- як музей. Ніби велика квартира, намальовані фрески на вікнах і на стелі. Хлопчина грав на фортепіано, а ми дивились виставу "Синій птах". А фуршет який був- казковий(смачнющі канапки, і малюсінькі з ожиною лодочки і мафіни ягідні смакоти неописаної.) І от їдучи звідти додому я сказала- їду за пошуком синього птаха. І от вже сьогодні дещо зловила його за хвіст. Надіюсь на подальші такі ж приємнощі...