Глобальні оголошення!

Чому мамусь суспільство клеймує?

Модератори: Natalinda, ksana

Re: Чому мамусь суспільство клеймує?

Повідомлення mala-karta » 16 квітня 2011, 01:22

гра з вогнем, а Ромка стоїть під дверима, стукає і каже, щоб я виходила.
Але раніше теж часто разом ходили - але вже після року.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення mala-karta » 16 квітня 2011, 01:23

Shalimar написав:В слинге? а мой не сидел там!

а мій лежав :)
з 2 тижнів :)

а в мене - справді радість і щастя. І, думаю, якби не заморочуватись лишнімси заморочками, то в багатьох було б так само і не думали, що то якась каторга.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення Shalimar » 16 квітня 2011, 01:47

Нет. Ну по большому счету, для всех нормальных родителей дети - это радость, счастье и дальше по списку, НО... иногда случаются "но" ))
дети капризничают, болеют.... Я не могу причислить это к счастливым моментам.
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Marta » 16 квітня 2011, 02:01

Перлинка написав:ото брала на руки і візок штовхала перед собою то трохи замовкала,а воно ж мацьопочке ,ще треба було голівку притримувати.Візок важкий ,капєц,я від тих прогулянок була вся мокра.

Як я тебе розумію....
В мене було так само. Ми зимові, гуляли, було ще холодно, щоб дати груди навулиці, вона через півгодини починає кричати, і то так голосно, я просто дивувалась, які здорові легені в моєї дитини!..Ну, на руки, заспокою, тільки в коляску-дикий крик. Також штовхала перед себе і візок, і дитина, яку ще нормально не візьмеш, в слизькому конвертику-комбінезоні.....Уууууу.....Вся була також мокра, зате схудла трохи..))))
Про слінг знала, носила вдома, але надвір щось не одівала, бо якось не знала ще нюансів і т.д.
Але все одно не вважаю, що було важко, навпаки, вважаю, що було легко. А як здасться, що важко, то згадую мамусь, яких показують по ТВ, в яких тяжко хворі діти - ото важко! (((
А те, що в нас- то легко, бо то є діти, а не манекени, це природньо. Я навпаки б хвилювалась, коли дитина занадто спокійна і весь час спить.
Marta Офлайн

Повідомлення mala-karta » 17 квітня 2011, 01:36

дівчата, а хтось відчував якесь зневажливе ставлення тому, що мама, чи щось типу того?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення мешканка » 17 квітня 2011, 08:25

За всю вагітність можна на пальцях перерахувати рази, коли справді чула приємні відгуки: найприємніший від завідуючої ЖК, коли брала декрет. Вона побачила на карточці, що треті пологи і відразу почала підбадьорювати, казати, що ми молодці, що дітки-то є велике благословення і т.д.
Більшість реагують однаково: або нічого не кажуть, але по погляді все видно, або вдаються до коментарів, про які писала Леся.
Мене це не зачіпає-мені то "десь" що кажуть про мене люди. Я знаю на власній шкірі, що дітки-то важко і як би не було, а то таки велика жертва з боку батьків, які зважуються на багато діток. Проте це "важко" обмежується кількома роками а потім, в майбутньому, велика сім"я-це велика радість і діти самі в світі рости не будуть -матимуть когось рідного, хто підтримає чи просто буде поруч. А ще, я глибоко переконана, що Бог благословляє сім"ї, де народжуються діти і я тут зі своїми майже трьома маю значно менше проблем і труднощів по житті ніж оточуючі мене сім"ї з однією дитиною.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Shalimar » 17 квітня 2011, 14:13

мешканка написав: я тут зі своїми майже трьома маю значно менше проблем і труднощів по житті ніж оточуючі мене сім"ї з однією дитиною.

это аксиома??
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення мешканка » 17 квітня 2011, 14:15

Shalimar написав:
мешканка написав: я тут зі своїми майже трьома маю значно менше проблем і труднощів по житті ніж оточуючі мене сім"ї з однією дитиною.

это аксиома??

поправлюсь: ніж деякі оточуючі мене сім"ї з однією дитиною.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Перлинка » 17 квітня 2011, 14:24

Shalimar написав:

это аксиома??

я згідна з мешканкою
Діти ,багато дітей ніколи не є проблемою для тих батьків,які не вважають їх проблемою незалежно від кількості.Від відношення батьків залежить благословіння.

Якщо сімя неблагополучна і діти народжуються лиш по халатності чи по пяні ,чи шкода грошей на контрацептиви або елементарно не вистачає інформації як вберігатись від небажаної вагітності,і по тій же халатності вони не роблять аборти(що я звісно не вітаю,але інакше собі не можу пояснити)просто звертаються зазвичай запізно і в аборті їм відмовляють,або й взагалі влом зїздити в райцентр чи сходити той аборт зробити.
І в неї їх вже троє,народжується четверте вдома,якого вона живим закопує у взуттєвій коробці в підвалі(недавно в пусть говорят був сюжет).То звідки тут взятись благословінням?
Проклята мама і на жаль всі її живі діти також будуть за це розплачуватись.Якшо не стануть віруючими людьми.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Shalimar » 17 квітня 2011, 14:32

мешканка написав:
Shalimar написав:

это аксиома??

поправлюсь: ніж деякі оточуючі мене сім"ї з однією дитиною.

и секрет избавления от жизненных трудностей и проблем кроется в количестве детей??!
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Шухлядка з балачками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість