Ай, яй яй. Пийте гарячий чай і накривайтесь ковдрою. Налаштовуйтесь на завтрашній виспаний і здоровий день
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
мешканка написав:Ой...Іринка...що ж це ти так ту коляску вхопила...? А як тепер за малечею дивитися? Бережи себе і виздоровлюй поскоріше!
та навіть не знаю :( цілу зиму носила по 2 рази в день, і все ок було. А тепер от щоразу як носила, щось не так було. Але, як справжня українка, треба було надірватися, щоб перестати носити. Геракл З Романом гуляєм тепер 1.5-2 години, коли з нами може ще хтось піти - бо я не годна за ним встигнути :(
оЙ, ЯК ПРИКРО. а ЯК Ж МИ БЕЗ ТЕБЕ У ДЕНЬ МАТЕРІ???АЙ. ЯЙ, ЯЙ хТО Ж БУДЕ МОТАТИ В СЛІНГАХ І СТІЛЬКИ РАДОСТІ НЕСТИ ЯК ТИ??? :(
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
Це якийсь прикол. Ірко, бережися :emphaty: А яхвора . Горло нині заклало так шо слова сказати зранку не могла до дітей . Такшо я теж відпадаю і навіть не знаю чи відійду до суботи шоб хоч групою підтримки бути
Треба допомога чиясь - забрати з УХрадіо диск з музикою. Там 24 пісні про маму.Хто може? На Руській... З 11.30 до 18.00. Бо я не моооожу
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))