Глобальні оголошення!

Виставка Ганни Ткачик

Модератори: Natalinda, ksana

Re: Виставка Ганни Ткачик

Повідомлення Melisa » 15 травня 2010, 19:10

Ех, дівчьонки, ви таке пропустили! ТО я до тих, хто був не з нами.
Нас було троє матусь, не рахуючи діток - Ліза, я і Люба. Фоточки потім Лізочка закине. Добре, що хоть в когось був фотік, а то обідно було б. Які там картини! Яка насолода! Дивишся на оте все і просто опиняєшся в іншому світі: спочатку- в лісі, тихо, затишно, чути спів пташок, журчання річки, потім-в океані, бурхливому, неспокійному, бачу отой човен, який колихається від хвиль, і неначе сама в ньому сиджу. Моторошно. А переведу погляд - і я вдома, а на столі у мене букет соняхів, яскравих, жовтогарячих літніх квіточок. А далі - картина, яка мене просто заворожила ... "Чорний ангел" Художник - Ганна Ткачик. Зображено Чорного ангела, який злетів над землею, а під ним - люди, багато людей, вони розділені на дві половини: зліва - нацисти, справа-радянська армія. Всі вони однакові - зображені чорним кольором, лише одне їх відрізняє, над ними два символи: над фашистами-свастика, над радянськими-червоний прапор. знаки ледь-ледь помітні (я побачила їх за другим разом). А ще вгорі на картині намальовано жовта та синя полоски, не як прапор України, а просто, наче рамка.
Я вражена до глибини душі. У мене немає таланту, тому не можу вам описати все, що почуваю, все, що відчула, відвідавши галерею. Раджу усім піти і подивитись. Не пошкодуєте. Виставка ще буде діяти місяць. :good:
Хочу подякувати Любаші за те, що сповістила про цю звісточку, Лізочці, що склала компанію і була штатним фотографом, та звісно ж самій ГАННІ ТКАЧИК, за її роботи, і особливо за картину, яку вище описала.
Д-Я-К-У-Ю!!!!!!!!!!!!!!! :rose: :rose: :rose:
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення happymami » 20 травня 2010, 11:56

Фоторепортаж артгалереї можна глянути в них на сайті http://www.art-ternopil.com/shownews.php?id=17
А фоторепортаж нашої Лізуні можна глянути в альбомі Слінгоклубу http://picasaweb.google.com/TernopilSling/pLdjZK#
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення happymami » 20 травня 2010, 12:41

Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення mala-karta » 20 травня 2010, 13:18

Люба, молодець!!!
і сайт не забула пропіарити :))))
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Поперед.

Повернутись до Шухлядка з балачками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість