Ну і ше одна в мене радість. Купила насіння жимолості капріфоль. Дівчата, вона як цвіте, то такий запах неперевершений, я просто балдію. Бачила в Тернополі на одному приватному подвірї. Це щось. Так шкодую, що не наважилася зайти і попросити щепочку :oops: Ось як вона виглядає, якщо кому цікаво Шкода що запах за допомогою компутера неможливо передати.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
:yahoo: :P Ото я нині модна!!! Ходили в поліклініку з Юрчиком в маєчці і багаторазовому підгузнику (без шортіків, бо жара). То свіх дохторів і медсестер просвітили шо то і до чого, і з чим його їдять. Народ в захваті :yahoo: Розпитували, охали, ахали! Ото я модна Може кого на форум приведу :beauty:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
Ото і в мене проблєма:Ціла бібліотека татовими дютюктівами заложена. Хоча він давно вже їх не читає. проте на макулатуру шкода викинути. А я тим часом думаю, куди подіти книги, котрі я накупляла (читають всі). :???: