Глобальні оголошення!

Если б я был Султан

Модератори: Natalinda, ksana

Re: Если б я был Султан

Повідомлення бережаночка » 29 січня 2011, 00:56

так більше-невигідно-знаєш скільки родичів назбирається
родина то велика))))
Зображення

мудра свекруха на скарги сина відповіла"Ти одружувався на хорошій? То хто ж тобі її зіпсував?"
бережаночка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 269 раз.
Діти: precious pearl-baby girl

Повідомлення Shalimar » 29 січня 2011, 01:04

Дааа
А как думаете, такое событие не стало бы поводом для размолвок?
начнутся просьбы дать взаймы, косые взгляды.. :head:
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Natalinda » 29 січня 2011, 01:39

Я б напевне намагалася б приховати від родичів та знайомих таку суму. І ніяких подарунків б не робила. Стараюся не рахувати чужі гроші, бо не люблю коли рахують мої. А нам щастить на родичів які мають рахунки в банках, а в нас просять позичити тисячі (чомусь свято переконані що ми їх маємо незліченну кількість) і ображаються коли ми не позичаємо за їх неімєнієм.

Ми не маємо власного житла - тому житло було б номером 1. Потім лікування зубів і кого шо болить в батьків, бабусів-дідусів, потім ремонти в батьків в дома, потім відпочинок родинний.

Ніколи не рахувала скільки треба на те що я перелічила, але якщо б залишилося то в мене давно є ідеї щодо благодійності.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Руженка » 29 січня 2011, 14:45

Я колись навіть список писала тих людей, яких потрібно не забути)))))))))))))))) Які по справжньому підтримали і допомогли в житті(не з родини). Таких людей в мене насправді багато!!!! Але не знаю як всі, а в мене інколи буває скліроз, коли погане проходить і забуваєш тих людей які підставили тобі плече...........Життя біжить, (час кажуть лікує) а ще зявляються інші люди, події, хтось з цих хороших людей досить далеко від тебе.............і всьо АМНЕЗІЯ..........

Щодо мене, то я завжди намагаюсь робити все що можу, але не чекати віддачі.....типу "Ну я тобі зроблю - може ти мені поможеш".....ФУ!!!!! В такому випадку краще взагалі не робити. А ще не люблю, коли кажуть " Родила собі дитину, щоб в старості було кому води подати....." БЕ БЕ!!!!!!!!!!!!!

Може в старості за ці слова ше буду себе картати, хоча НЕ ДАЙ БОЖЕ!!!!!!! Не хочу щоб зі мною мої діти мали клопоти, Хочу, щоб моя дитина була ЩАСЛИВОЮ!!!!!!!!!!!!!!!

Тому якби хтось з моїх родичів виграв міліон я була б рада запрошенню в гості на бенкет з цього приводу і все)))))))))!!!!!!!

Тому що грошей багато не буває і роздавати їх родичам, то шо собі залишеться))))))))))))

ЯКБИ ВИГРАЛА Я?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТО БУЛО Б КРУТО!!!!!!!!!!!!!!

Я купила б чоловіку машину, собі квартиру, положила б на рах сестрички як депозит, і подарувала б карточку)))))), Мамі величезний букет квітів!!!!!!!!!!!!!!татові - шикарний костюм. Друзям близьким і людям, які підтримували мене - ексклюзивні сувеніри. МАРГО - гроші на рахунок!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Руженка Офлайн

Повідомлення Liza » 30 січня 2011, 02:56

витратила би на:
1. ВЛАСНЕ житло для нашої сім"ї.
2. лікування-обстежування найближчим, кому шо болить (зокрема для моєї мами, бо постійно є якісь скарги на здоров"я).
3. оплату за вступ(?)/навчання моєму близькому родичу (котрий недавно залишився сиротою в свої неповні 19 років і не має нормальної освіти, бо мусить працювати).
4. і ще таке - давно маю мрію вкласти кошти в розробку і виготовлення_перших_партій ліків він найбільш актуальних хвороб.
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення mala-karta » 30 січня 2011, 18:20

Shalimar написав:Дааа
А как думаете, такое событие не стало бы поводом для размолвок?
начнутся просьбы дать взаймы, косые взгляды.. :head:

думаю, що стало би
я, певно, не дуже хороша людина, але якби хтось з моїх родичів виграв би, то я б чекала, що й зі мною поділяться :oops:
ну, не так, що я би ображалася, якби нічого не дали, але чекала б, що щось дадуть.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення mari » 31 січня 2011, 01:04

-Я б відкрила Велику Школу мам і тат- Асоціацію цілу де було б все, включаючи верикальні і домашні і т.і.пологи і психотерапія і дитяча і доросла і для онкохворих іт.і. з бухгалтером. І все решта.-200.000
- Звозила б батьків на курорт чи в кругосвітню подорож-10.000
- дала б сестрі-100.000 і батькам-100.000, чоловіковій мамі-100.000
-ще потребуючим-100.000
-на книги чоловіка- 10.000
-оплатила б освіту доньці-50.000 та хату їй-200.000
-зробила б над нами на 10 поверсі зимовий сад з прозорими вікнами і надувним басейном і телескопом-50.000
-на решту купила б машину, таку що можна в ній подорожувати і спати-70.000
-а 10.000 останніх на оновлення квартири і одягу

Від родичів чи знайомих не чекала б подарунку грошового- хіба що від сестри. Звикла не дуже надіятись на інших.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Shalimar » 31 січня 2011, 16:44

mala-karta написав:ну, не так, що я би ображалася, якби нічого не дали, але чекала б, що щось дадуть.

:zybu: спасибо за честность :thumbsup:
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mala-karta » 31 січня 2011, 16:46

:lol:
та що там...

до речі, а ти вже виграла ;-) ?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Shalimar » 31 січня 2011, 16:54

mari написав:-Я б ...

Вот это полёт мысли!!
Щедро.
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Шухлядка з балачками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість