Руженка » 29 січня 2011, 14:45
Я колись навіть список писала тих людей, яких потрібно не забути)))))))))))))))) Які по справжньому підтримали і допомогли в житті(не з родини). Таких людей в мене насправді багато!!!! Але не знаю як всі, а в мене інколи буває скліроз, коли погане проходить і забуваєш тих людей які підставили тобі плече...........Життя біжить, (час кажуть лікує) а ще зявляються інші люди, події, хтось з цих хороших людей досить далеко від тебе.............і всьо АМНЕЗІЯ..........
Щодо мене, то я завжди намагаюсь робити все що можу, але не чекати віддачі.....типу "Ну я тобі зроблю - може ти мені поможеш".....ФУ!!!!! В такому випадку краще взагалі не робити. А ще не люблю, коли кажуть " Родила собі дитину, щоб в старості було кому води подати....." БЕ БЕ!!!!!!!!!!!!!
Може в старості за ці слова ше буду себе картати, хоча НЕ ДАЙ БОЖЕ!!!!!!! Не хочу щоб зі мною мої діти мали клопоти, Хочу, щоб моя дитина була ЩАСЛИВОЮ!!!!!!!!!!!!!!!
Тому якби хтось з моїх родичів виграв міліон я була б рада запрошенню в гості на бенкет з цього приводу і все)))))))))!!!!!!!
Тому що грошей багато не буває і роздавати їх родичам, то шо собі залишеться))))))))))))
ЯКБИ ВИГРАЛА Я?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТО БУЛО Б КРУТО!!!!!!!!!!!!!!
Я купила б чоловіку машину, собі квартиру, положила б на рах сестрички як депозит, і подарувала б карточку)))))), Мамі величезний букет квітів!!!!!!!!!!!!!!татові - шикарний костюм. Друзям близьким і людям, які підтримували мене - ексклюзивні сувеніри. МАРГО - гроші на рахунок!!!!!!!!!!!!!!!!!!!