Глобальні оголошення!

А ви боїтеся висоти?

Модератори: Natalinda, ksana

А ви боїтеся висоти?

Повідомлення Перлинка » 09 червня 2011, 10:14

mari написав:Доброго ранку. Пропоную для задоволення емоційного і для того, щоб мати уяву в напрямку Нью- Йорку, роздивитись їхні дахи з допомогою фото.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

брр,якось аж моторошно від тих висот

я дике село хіба би за великі гроші жила в таких умовах

а з дітьми як?навіть собі не уявляю!
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Re: Доброго ранку

Повідомлення Marta » 10 червня 2011, 01:40

Перлинка написав:брр,якось аж моторошно від тих висот

мммм.... а мені навпаки- так подобається.....особливо, коли стіни високі (тоді не страшно)і багато-багато зелені, типу живеш водночас в мегаполісі, але дома маєш майже справжній сад чи подвір"я, де можна відпочити і уявити себе за містом.
Мені дуже подобається- і економія місця, і задоволення, відпочинок, і екологія, коротше, супер!)
Marta Офлайн

Повідомлення Перлинка » 10 червня 2011, 09:25

я в дитинстві жила в 5-ти поверх будинку ,і ми на дах лазили засмагати і бавитись ,ну вже такі трохи старші років по 12 було

то до краю ,так щоб подивитись вниз я не підходила,а підповзала

я б не сказала що боюсь висоти ,коли це безпеччно,наприклад вийти на балкон на 9-му поверсі

але хмарочосів я точно боюсь,на такому даху певно б упісялась :grin:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення TanenRom » 15 червня 2011, 00:39

Перлинка написав:я в дитинстві жила в 5-ти поверх будинку ,і ми на дах лазили засмагати і бавитись ,ну вже такі трохи старші років по 12 було

то до краю ,так щоб подивитись вниз я не підходила,а підповзала

я б не сказала що боюсь висоти ,коли це безпеччно,наприклад вийти на балкон на 9-му поверсі

але хмарочосів я точно боюсь,на такому даху певно б упісялась :grin:

не думала що ти така боягузка :)

а я обожнюю краєвиди на висоті. ось зараз живу на 14 поверсі - хотілося б ще вище, але чоловік боїться :grin: зате яка краса, зранку виходжу на балкон, над деревами туман, пташки співають уммм
ось до речі фото місячної давності:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення happymami » 15 червня 2011, 00:47

а де то? Оболоня якесь чи шо?
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Yummy mummy » 15 червня 2011, 00:53

TanenRom - :crazy: яка красота :гуд: ...
Але я висоти страшенно боюся,хоча виросла на 5 поверсі,а вже на 7 -до перил не підійду :oops: ....
Пам"ятаю випадок як залізли ми з чоловіком на височенну гору,а він ще на останній камінь лізе -хоче пофоткати все з самого верху,а я плачу як дурна від страху- але лізу за ним..Він коли побачив мене біля себе на четвереньках , засопливлену-сказав що я дурненька і він мене сильно любить :heart: ....
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення TanenRom » 15 червня 2011, 00:53

happymami написав:а де то? Оболоня якесь чи шо?

ні Любочка, ми живемо недалеко від центрального автовокзалу, а вода то Дніпро.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)

Повідомлення happymami » 15 червня 2011, 00:56

TanenRom написав:

:lol: :lol: :lol: ну для мене Дніпро тіко на Оболоня тече :lol: :lol: :lol: .Я чось інкших масивів з Дніпром ще не об'їздила :lol: :lol: :lol: . Ой. А автовокзал то для мене місце з кошмарних снів :crazy: . Я мимо нього їздила часто - там завше були пробки і купа транспорту і газів :mrgreen: . То я шось навіть і не знала шо десь там може річка бути :oops:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення TanenRom » 15 червня 2011, 01:01

happymami написав:
TanenRom написав:

:lol: :lol: :lol: ну для мене Дніпро тіко на Оболоня тече :lol: :lol: :lol: .Я чось інкших масивів з Дніпром ще не об'їздила :lol: :lol: :lol: . Ой. А автовокзал то для мене місце з кошмарних снів :crazy: . Я мимо нього їздила часто - там завше були пробки і купа транспорту і газів :mrgreen: . То я шось навіть і не знала шо десь там може річка бути :oops:

Люба давно ти в Києві не була :grin:
на Автовокзалі уже є метро, побудували міст - пробок там немає взагалі, тепер тільки смачно пахне тортами. :)
ага від автовокзалу їхати 10 хвилин - а така біля нас краса, зелень.
Зображення

TanenRom Офлайн

Я тут живу

Re: А ви боїтеся висоти?

Повідомлення Natalinda » 21 червня 2011, 03:13

А я тоже від висоти не в захваті, хоча памятаю як будучи малою (років 12) кидала шоколадні цукерки з якогось вроді 18 поверху харківського готелю шоб провірити чи собачки їх знайдуть :grin:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Далі

Повернутись до Шухлядка з балачками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей