Глобальні оголошення!

Люди-феноменологи

Модератори: Natalinda, ksana

Люди-феноменологи

Повідомлення mari » 19 березня 2011, 12:19

З боку це виглядає дивно. Для нас-це об"єкт для роботи, для них- цілий світ. Гроші там значення не мають. Вони просто як щось роблять улюблене, то так що задумуєшся...
Чи вам зустрічались такі люди? Маляр, який тихо розмовляє з шпаклівкою щоб лягла рівно; перукар який півгодини роздивляєтья волосся, де воно краще ляже ; а я знаю майстра паркету, який говорив до нього:Ну що не так, що тобі не подобається.
Отримують задоволення від роботи з річчю. А може речі чують?... :? Де такі люди взялись? Може вони були дітьми-індиго в дитинстві? А може просто так вміють чути, бачити і відчувати?

Я тільки з котом говорю і з рослинами(як там щодо теми коли час до писхіатра :? )Ага, ще памятаю я до старої машинки, яка вже прати не хотіла, говорила- казала що викину її як буде недобре працювати. Працювала ще півроку-налякалась :crazy:
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Re: Люди-феноменологи

Повідомлення Natalinda » 21 березня 2011, 02:04

Ну знаю про те що говорять до рослин, зокрема дерев, і дерева часто чують.
Садівники зі сажем знають багато історій коли пригрозити дереву що зрубаєш його починають плодоносити. Сама таких випадків поки не знаю.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Руженка » 21 березня 2011, 02:39

mari написав:З боку це виглядає дивно. Для нас-це об"єкт для роботи, для них- цілий світ. Гроші там значхення не мають.

Ну це про мого чоловіка)))))))))) :lol: :lol: :lol: :lol: Цілком і повністю!!!!!!!!!! Він як робить роботу, то вже віддає себе повністю і з величезним бажанням зробити все якнайкраще!!!!!!! На попередніх роботах постійно вносив нові корективи, пропонував бізнес ідеї..........але мабуть завжди був не там і не в тому місці!!!!!!ТОМУ ЩО, ЙОГО ІДЕЇ НЕ ВТІЛЮВАЛИ В ЖИТТЯ, спочатку говорили.......да-да........може дійсно так краще........але потім заставляли робити все по схемі яка вже давно існувала.....

можу відмітити, що мій чоловік, хворіє на справедливість!!!!!!!!!САМЕ ТАК - ХВОРІЄ!!!!!!! Він паталогічно не виносить не справедливості, він не вміє хитрувати, брехати.....Але в нашому світі з такими якостями і рисами характеру ОЙ ЯК НЕЛЕГКО!!!!!!

Ось він і розпочав власну справу, щоб більше не попадатись під "ярмо недалекоглядних керівників" .......

Працює з величезним задоволенням!!!!!!Хоче зробити світ кращим!!!!!Вірить, що він не один такий!!!!!!!!! І працює не заради ГРОШЕЙ, А ЗАРАДИ СПРАВИ!!!!!!!Гроші - як він каже - ВЖЕ БУДУТЬ ЯК НАСЛІДОК!!!!!!!!!!!!!

Так що з такою людиною я знайома особисто :emphaty: :emphaty: :emphaty: :emphaty:
Руженка Офлайн

Повідомлення гра з вогнем » 21 березня 2011, 03:49

я знаю, що якщо дереву, яке починає сохнути пригрозити - воно перестане сохнути :crazy: о і про плодоносити знаю.
наша сливка на дачі - почала!
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Marta » 21 березня 2011, 03:58

Я деколи розмовляю з речами..)))Часом слухаються)))
А моя бабця теж розмовляє з рослинами, то в неї вони так ростуть, просто буяють, як ні в кого))
Marta Офлайн

Повідомлення flower » 21 березня 2011, 09:21

гра з вогнем написав:я знаю, що якщо дереву, яке починає сохнути пригрозити - воно перестане сохнути :crazy: о і про плодоносити знаю.
наша сливка на дачі - почала!

це правда. тато мій так погрожував яблунці :) , підійшов до неї із сокирою легенько вдарив другим боком і сказав шо зрубає, і вона віджила та вродила багато яблучок. Побоялась :grin:
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Перлинка » 21 березня 2011, 11:08

Руженка написав:можу відмітити, що мій чоловік, хворіє на справедливість!!!!!!!!!САМЕ ТАК - ХВОРІЄ!!!!!!! Він паталогічно не виносить не справедливості, він не вміє хитрувати, брехати.....Але в нашому світі з такими якостями і рисами характеру ОЙ ЯК НЕЛЕГКО!!!!!!

Ось він і розпочав власну справу, щоб більше не попадатись під "ярмо недалекоглядних керівників" .......

не знаю ,чи то дуже справедливо лишити жінку та дитину напризволяще .
І
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення mavpusya » 21 березня 2011, 12:06

Я думаю, що не чують нас речі. Вони напевно відчувають наше магнітне поле, чи щось типу того. І ми його або зрушуємо з місця і нам піддається в справі, або згубимо, зврочимо...
Я завжди розмовляю із своїми компами на роботі. Мої співробітники кажуть, що вони починають працювати, як тільки я наближаюсь :lol:
Якщо явної поломки не бачу і не можу зрозуміти чо не працює нормально, то припрошувала їх. Вони працювали потім часто й кілька років безпроблемно. І не відомо чому тоді не включались :lol:
Я із всім говорю, що роблю, їсти готую прошу бісквіт піднятись. Насіння сажу, прошу зійти гарненько, прополюю, прошу родити гарно. Я взагалі-то крейзі, хто не помітив :crazy: Але ж працює!
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Vika » 21 березня 2011, 12:48

Але мабуть то сказане має іти з середини . А не просто сказав . Людина має в то вірити , відчувати *співрозмовника* .
Vika Офлайн

Повідомлення Natalinda » 21 березня 2011, 16:51

Vika написав:Але мабуть то сказане має іти з середини . А не просто сказав . Людина має в то вірити , відчувати *співрозмовника* .

+100
Я от згадала дякуючи mavpusya що я як пасочки печу - то завждирозмовляю ы прошу шоб гарно пыднялися ы не потрыскали.
Чим більше те прохання з душі виходить - тим кращі пасочки :)
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Далі

Повернутись до Шухлядка з балачками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість