Давайте тут поговоримо про
податковий кодекс, трудовий, який на черзі, податки на оренду житла і т.д.
Я не вивчала кодекси, чутки:
по податковому - єдиного податку практично не буде, відсоток оподаткування злітає до неба, обов"язкові внески підприємців в пенсійний фонд та соцстрах(здається раніше було не обов"язково, я тут не сильна), якщо підприємець працює в одному місці, а зареєстрований в іншому - знову ж шалені витрати. Що ше? я всього не знаю, цікаво розібратися, чого зібралося купа підприємців на майдані і пляшуть там? Від них забирають останнє (як вони самі кажуть), а вони там пляшуть? Та пішли б тих зажраним чиновникам потовкли їх тачили....
по новому трудовому лікарняних не буде, тобто будуть, але за свій рахунок. Якщо захворіла дитина - то тільки 9 днів. За шо ми тоді в соцстрах з зарплати платимо??
Оренда житла. Тут трохи більше знаю. Планують оренду квартир вивести на оф рівень. Це людині, що здає житло треба зареєструвати житло, як таке що здається в оренду, потратити на то коло 1000-1500, і тоді щомісяця сплачувати податок.
В якому становищі винаймач? Ціна зросте, за рахунок того, то ясно. Як він буде захищений від того, що черезх місяць йому не треба буде знову шукати житло, та платити брокеру? А скільки сімей живуть на зйомних квартирах? Куди їм буде подітися?
Я чим більше думаю про бардак в нашій країні тим більший депресняк нападє.
НЕ хотілаб кудись виїзджати, але все більше про це думаємо.