Глобальні оголошення!

Українців ставлять на коліна?

Модератори: Natalinda, ksana

Українців ставлять на коліна?

Повідомлення Naya » 25 листопада 2010, 11:26

Давайте тут поговоримо про
податковий кодекс, трудовий, який на черзі, податки на оренду житла і т.д.

Я не вивчала кодекси, чутки:
по податковому - єдиного податку практично не буде, відсоток оподаткування злітає до неба, обов"язкові внески підприємців в пенсійний фонд та соцстрах(здається раніше було не обов"язково, я тут не сильна), якщо підприємець працює в одному місці, а зареєстрований в іншому - знову ж шалені витрати. Що ше? я всього не знаю, цікаво розібратися, чого зібралося купа підприємців на майдані і пляшуть там? Від них забирають останнє (як вони самі кажуть), а вони там пляшуть? Та пішли б тих зажраним чиновникам потовкли їх тачили....
по новому трудовому лікарняних не буде, тобто будуть, але за свій рахунок. Якщо захворіла дитина - то тільки 9 днів. За шо ми тоді в соцстрах з зарплати платимо??

Оренда житла. Тут трохи більше знаю. Планують оренду квартир вивести на оф рівень. Це людині, що здає житло треба зареєструвати житло, як таке що здається в оренду, потратити на то коло 1000-1500, і тоді щомісяця сплачувати податок.
В якому становищі винаймач? Ціна зросте, за рахунок того, то ясно. Як він буде захищений від того, що черезх місяць йому не треба буде знову шукати житло, та платити брокеру? А скільки сімей живуть на зйомних квартирах? Куди їм буде подітися?

Я чим більше думаю про бардак в нашій країні тим більший депресняк нападє.
НЕ хотілаб кудись виїзджати, але все більше про це думаємо.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Re: Українців ставлять на коліна?

Повідомлення Alisa » 25 листопада 2010, 12:21

Найа, і я про це часто думаю. Страшна в нас країна! :dash:

На рахунок оренди житла, то квартиродавцям не краще ніж тим, хто знімає житло.
Виявляєть, недобросовістних квартирантів виселити міліція не може, а має право лише суд. Уявіть, роками судитися за власне житло!
А якщо ще й виявиться, що вони неофіційно житло здавали - то штраф :D

Трудовий кодекс - це жесть. 10 годинний робочий день!!! Плюс роботодавець завжди правий.
Олігархи замовили уряду стахановців - ось він і виконує :dash:

А найбільше мені болить харчування дітей хворих на фенілкетонурію. Серце кров*ю обливається.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Радмила » 25 листопада 2010, 14:15

Є пропозиція, якщо вже і обговорювати Под. кодекс, то конкретно. Не варто писати шалено зростають, і.тд. Це просто нагнітання. Конкретно статтю, і давайте обговоремо. Питання актуально і цікаво.
Я знаю по ІТ спеціалістах. Податок зріс від 200 до 600 грв, якщо по реєстрації, якщо по Україні, то 900. Так це ще в межах допустимого.
Більше конкретики.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Перлинка » 25 листопада 2010, 14:24

А касові апарати всіх заставляють ставити?
Бо по телику Кужель казала,що мають мати всі,навть торгові точки на базарах.А такий товстий єврейчик,схожий на свинку,який має відношення до запуску того кодексу,виправив і сказав,що то не правда,що всі,що річний оборот ПП має бути 600 тис грн,Кужель на то промовчала.

Ой,дівчата,хоч то мене так стосується,так стосується...але так не хочу в то вникати і нервуватись,чоловік був в податковій,толком нічого відповісти не можуть,чекають чітких вказівок,які поки що не поступали.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення taranjka » 25 листопада 2010, 15:22

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
- тут є сам кодекс і обговорюють спрощену систему оподаткування
- тут хтось аналізує
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення lore1ei » 25 листопада 2010, 17:32

Ми зараз переїжджаєм на 2 км, власниця нам за оренду і податки нічо не казала, але ціни подорожчали в порівнянні з літом(((
Чоловік теж в ІТ компанії, кажуть після НР податок буде більше 1000 грн.

І з одної сторони правильно, що податки ростуть, бо де таке ще в світі є, що хтось має 5 точок на базарі, а платить 200 грн податку, при чому на кожному товарі має 100 процентну, а то і більше наварку.
Якби ті податки йшли куда треба і рівень життя піднявся.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Naya » 25 листопада 2010, 18:37

Радмило, та якби я мала конкретику, то мабуть не створювала б цієї теми.
Я написала про чутки, на чутки посилання не можу дати. Сама хочу розібратися що й до чого, бо говорять багато чого.
Я не підприємець, то на перечитування кодексу не маю ні бажання ні часу, а в загальному хотіла б мати якесь поняття про те, що діється.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення Гість » 25 листопада 2010, 23:56

- проект податкового кодексу
Гість Офлайн

Повідомлення Natalinda » 26 листопада 2010, 02:33

Сьоня краєм вуха послухала новини.
Зробила висновок - то не підприємцям треба на Майдані стояти, а нам з вами, бо шоб їм платити податки, то відповідно підніуть ціни, а купуємо хто? ми з вами, тобто платити за все те будемо ми, бо не буде підприємець собі в мінус шось робити, принаймні я б неробила.

Ніколи не хотіла за кордон...все частіше і частіше починаю переглядати свою позицію...
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Радмила » 26 листопада 2010, 12:45

От в тому то і вся суть. Той хто має 5 точок на базарі він пішки не ходить. а втрачати свої прибутки ой як не хочеться. То треба ціни підняти, бо як же так, доведеться податки більші платити і машину нову не куплю. Краще ціну підняти, хай люди платять. А касові апарати правильно. Бо лівака багато. І ті ж "бідні " підприємці, дуже чесно, обдирають своїх працівників. Платять їм копійки. Оформляють на півставки. А потім людина пенсію буде мати мізерну. Вони далеко не бідні. А платити більше нікому не хочеться.
Візьміть наприклад торгівлю м'ясом. Яка там накрутка йде? Що отримує той селянин, що рік ту свиню ростив. А той хто за один день продав отримує, в два рази більше, ніж той за рік тяжкої праці. І що він платить тільки 200 грв. податку. Це справедливо? І там далеко не 300 тис. врік прокручується. А без касового, це не докажеш.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Далі

Повернутись до Шухлядка з балачками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість