навіяло розмовами про москальство
Повернулись ми пару днів тому з Одеси. відпочивали в приватному секторі - великий комплекс, де в різних будиночках живе купа людей. Багато росіян. Кажуть, що для них наші ціни - що задурно.
І дітей, відповідно, теж багато.
Хлопчик років п"яти, з Росії, бігав за моїм малим і кричав: "Он враг, он не русский! Давайте его бить!" Теоретично це було в грі, і малий мій то серйозно не сприймав, але нам було страшенно неприємно! Чоловік пробував тому хлопчику спочатку пояснити по-доброму, але поки не заборонили до нас підходити - до нього не дойшло.
Ну ж не сам він те придумав! Значить, десь почув!
А скільки разів в російських новинах показують Україну з негативної сторони! особливо люблять про Крим потеревенити. В наших випусках такої інофрмації навіть немає, а для них - ціла подія! То в нас комусь там землю не дають, то маніфест російськомовних прижимають! а наші виливи в море всякої гидоти - їм як масло!
Таке всяке мені особливо неприємно і образливо - наполовину я росіянка. Маю там купу родичів. Але навіть моя мама, 100% росіянка, помітила тенденцію до конфрантації між Україною і Росією.
Бачили мультик "Князь Володимир"? як вам фраза: "За россиян! За Киев!"? І таких випаддків купа!
невже ми для них до сих пір Малоросія?